in

Man keihard afgewezen na topless huwelijksaanzoek bij hockeywedstrijd

De New Yorkse hockeyfan koos het verkeerde moment, en waarschijnlijk de verkeerde outfit, om de grote vraag te stellen. Het topless hockey aanzoek gebeurde tijdens de New York Islanders vs Panthers NHL-wedstrijd, en het had niet slechter kunnen aflopen.

Topless huwelijksaanzoek

De man was voorbereid toen de kiss cam van de wedstrijd inzoomde op het koppel. Hij trok onmiddellijk zijn shirt uit en onthulde de tekst “Plz say yes yes yes” op zijn borst geschreven. De man ging op één knie en deed een aanzoek voor 17.255 fans, met het doosje met de ring in zijn uitgestrekte hand.

Een cameraman ging het paar onmiddellijk filmen toen het publiek begon te juichen en lawaai te maken. “Zeg gewoon nee”, scandeerden sommige kijkers toen ze de aarzeling van de vriendin opmerkten. De vrouw, die een oranje pet droeg, was te zien terwijl ze een hand over haar mond legde om te beslissen wat ze zou doen. Daarna leunde ze naar voren en hield de arm van haar vriend vast terwijl ze iets zei dat niet te horen was boven de commotie.

Mislukte huwelijksaanzoek

Sommige fans juichten omdat ze dachten dat ze het aanzoek had geaccepteerd. Het werd echter al snel duidelijk dat het een nee was toen ze opstond en wegliep. Het verwoeste vriendje bleef op één knie zitten, onzeker hoe hij de situatie moest aanpakken. Het publiek snakte naar adem, terwijl de man verslagen zijn hoofd boog. Uiteindelijk stond hij weer op en keerde terug naar zijn stoel, zichzelf troostend met een slok van zijn bier. De gêne van de man was echter nog niet voorbij, want de video van het mislukte aanzoek ging al snel viral. De gebeurtenis werd voor het eerst gedeeld door sportschrijver Dan Rosen op Twitter.

“Kiss cam time en een man trekt zijn shirt uit en op zijn borst staat geschreven ‘PLZ SAY YES YES’,” schreef hij op Twitter. “Hij gaat op één knie zitten en doet een aanzoek. De camera knipt weg. Maar ik kon ze zien vanuit de persbox.” “Het meisje stond op en vertrok. Ze vertrok gewoon. Een andere Twitter-gebruiker deelde een video waarop de gebeurtenis te zien was als reactie op de tweet van Rosen, die zich inmiddels wijd en zijd verspreid heeft. “Misschien was shirtloos en dronken zijn de verkeerde aanpak”, merkte een commenter op. “Bro, ga je haar echt op de plek zetten voor duizenden mensen (en nog veel meer op tv) terwijl je een aanzoek doet zonder shirt aan?” vroeg een ander zich af. “Gaat weer zitten en drinkt zijn bier op. Love it,” deelde een derde.

Bron: Thoughtnova

Beeld: Twitter @drosennhl

Man met 8 vrouwen geeft aan dat het niet makkelijk is om meerdere partners te hebben

Vrouwelijke bodybuilder onthult: "gemene trollen zeggen dat ik op een man lijkt"

Vrouwelijke bodybuilder onthult: “gemene trollen zeggen dat ik op een man lijkt”