in

Moeder maakt gebruik van melkkrat om haar kinderen te vervoeren

melkkrat
Beeld: Facebook @Jeremiah Walton

Als je besluit om kinderen ter wereld te brengen, moet je deze keuze met zorg overwegen, aangezien het een zeer complexe en moeilijke beslissing is. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je hen een toekomst kunt bieden en vooral dat je hen optimaal kunt verzorgen. Deze moeder werd namelijk gearresteerd omdat ze haar twee maanden oude kinderen in een melkkrat rondreed, dat vastgebonden was aan haar fiets.

Kinderen vervoeren in melkkrat

Blossum Kirby is een 36-jarige moeder van een tweeling. Op een ochtend was ze aan het fietsen en ze dacht dat er niets mis was met wat ze deed. Echter, voorbijgangers keken haar aandachtig aan. Ze konden iets vreemds opmerken: er was een plastic bak aan het stuur van de fiets vastgebonden, wat normaal gesproken wordt gebruikt om flessen melk te vervoeren. In eerste instantie dachten mensen dat er kinderspeelgoed in de krat zat. Maar toen ze beter keken, zagen ze dat er iets bewoog: het waren haar twee kinderen van twee maanden oud.

Getuigen maakten foto’s en video-opnamen van Kirby’s baby’s, die enkel luiers droegen, te zien in het krat onder de brandende zon. De kleintjes waren op geen enkele manier vastgezet en het krat was alleen aan de voorkant van de fiets bevestigd met een elastisch koord. Het risico dat de kinderen zouden vallen was aanzienlijk.

Bezorgde getuigen

Na meerdere meldingen van bezorgde getuigen werd de vrouw gearresteerd door de politie vanwege haar gevaarlijke handelingen. Na het bekijken van de video besloten veel mensen commentaar te geven en beweerden dat het uiterst gevaarlijk was om kinderen op deze manier te vervoeren. Enkele reacties waren: “Mevrouw, u kunt geen kinderen op die manier vervoeren.” “Ze zouden haar kinderen bij haar weg moeten halen, ze lijkt geen verantwoordelijke vrouw.” “Het lijkt erop dat ze de fiets niet eens onder controle heeft”.

Bron: Curioctopus

biologische

Moeder ontdekt dat haar dochter eigenlijk niet haar biologische dochter is

komst

Peuter is niet blij met de komst van zijn broertje