in

Vrouwen met grote “zitkussens” zijn gezonder en hebben slimmere kinderen

Beeld: Unsplash

De meeste mensen zijn blij met de kont waarmee ze zijn geboren. Anderen zouden willen dat ze een kleinere kont hadden, en sommigen zouden alles geven om grote zitkussens te hebben.

Voordelen grote zitkussens

ABC meldt dat een nieuwe studie heeft geconcludeerd dat vrouwen over het algemeen gezonder zijn. En meer intelligente kinderen ter wereld brengen, als ze grote zitkussens hebben. Sommige mensen zeggen misschien “beweeg je dikke reet”, wat het als een belediging bedoelt, maar dat is misschien niet meer het geval. Onderzoekers van de Universiteit van Oxford en het Churchill Hospital in het VK hebben in een veel gepubliceerde studie in de Journal of Obesity geconcludeerd dat er verschillende voordelen zijn aan een grotere kont.

Vrouwen met een grotere kont hebben minder kans op een aantal chronische ziekten. Verder hebben ze een lager cholesterolgehalte, wat minder hartproblemen en een verminderd risico op diabetes. Ook denken de onderzoekers dat vet dat zich ophoopt in de billen hormonen aanmaakt die suiker en andere stoffen beter afbreken.

Free Woman in Black Bikini Bottom Standing on Rock Near Waterfalls Stock Photo
Beeld: Pexels

Slimmere kinderen krijgen

De studie concludeert verder dat vrouwen met bredere heupen ook slimmere kinderen hebben. Dit komt onder meer doordat omega-3-vetten via de moedermelk worden overgedragen aan de zoon of dochter. Dus de volgende keer dat iemand probeert je grote kont voor de gek te houden, verander het in plaats daarvan in iets positiefs. Volgens dit Britse onderzoek ben je zowel gezonder als slimmere kinderen.

Bron: The laughclub

Beeld: Pexels

Donkere Alien' overweegt om zijn been te laten amputeren

‘Donkere Alien’ overweegt om zijn been te laten amputeren

Man die olie in zijn spieren injecteert is niet van plan te stoppen

Man die olie in zijn spieren injecteert is niet van plan te stoppen