in

Moeder boos nadat haar dochter haar geknipt is bij de kinderopvang

Beeld: Pixabay

Een moeder stapte radeloos naar social media nadat het haar van haar vijfjarige dochter geknipt was bij de kinderopvang.

Haar geknipt bij de kinderopvang

Een moeder uitte haar frustratie onlangs op Facebook nadat haar dochter met geknipt haar van de kinderopvang kwam.Volgens de moeder zei haar dochter dat een ander kind haar haar had geknipt terwijl ze niet keek.

Een opvoeder van de kinderopvang had eerder gezegd dat korter haar minder zou klitten. “We hebben haar haar nog niet eerder geknipt (sinds haar geboorte) en het is zeer verontrustend voor ons om te zien dat iemand dit bij haar heeft gedaan.” schreef de vrouw in haar Facebook bericht. De vrouw die tot dusver anoniem blijft, denkt wel te weten wie het gedaan zou hebben.

Afbeelding: Pixabay

Onacceptabel

Andere moeders die haar verhaal aanhoorden, lieten steun blijken. Zij vinden het onacceptabel dat een verzorger het haar van een kind knipt zonder toestemming. Sommigen zeiden dat de daad ‘onacceptabel’ was van de kinderopvang, sommigen gingen zelfs zo ver om de situatie als ‘aanval’ te bestempelen, en drongen erop aan dat de camerabeelden werden bekeken.

Sommigen wezen erop dat zelfs als een ander kind verantwoordelijk was, er nog steeds vragen zijn over hoe dat kind toegang had tot scherpe scharen en waarom het onbeheerd lang genoeg was om het haar van een ander kind te knippen.”Laat hun gevoelens maar zitten, dat is jouw kind. Ze hebben niet het recht om het initiatief te nemen en het haar van je dochter te knippen. Ik zou beleefd maar zeer duidelijk maken hoe onacceptabel dit is.” schreef iemand.

Anderen waren voorzichtiger en benadrukten het belang van het horen van beide kanten van het verhaal voordat er conclusies worden getrokken. Ze suggereerden om de situatie te onderzoeken en te vragen om uitleg van de kinderopvang, waarbij ze ook vroegen om in de toekomst op de hoogte te worden gesteld als zoiets weer zou gebeuren.”Wie heeft in hemelsnaam het recht om iemands haar zonder toestemming te knippen? Ik heb drie dochters en als iemand ooit het haar van mijn kinderen zou aanraken zonder toestemming, zou ik letterlijk naar hen toegaan, mijn haar laten knippen en hun haar aanvallen!” voegde een woedende moeder toe. “Er kunnen tal van dingen zijn gebeurd, zoals bijvoorbeeld lijm in haar haar, en ze hebben mogelijk geprobeerd de situatie te herstellen – je kunt een knipbeurt niet echt verbergen,” merkte een ander op.

Afbeelding: Pixabay

Bron: http://Dailymail.co.uk

Afbeeldingen: Pixabay

deodorantbus

30-jarige man moet een deodorantbus operatief uit zijn maag laten verwijderen nadat hij deze in zijn bips schoof

nooddeur

Vliegtuigpassagier opent nooddeur tijdens landing en ervaart doodsangst