in

Man bekostigt boodschappen van vreemde mensen als hij hulp krijgt

Experiment: Vreemde man bekostigd boodschappen volledig als die wordt geholpen
Beeld: YouTube @ TopNotch idiots

Aan de hand van sociale experimenten kunnen we een goed beeld scheppen over de denkwijze van de gemeenschap. In de meeste gevallen wordt zo een experiment gedaan met behulp van iemand die moet doen alsof. Een man had dit in gedachten en had zelfs een mooie geste voor zijn respondenten. Hij heeft namelijk hun boodschappen volledig bekostigd!

Experiment van de man

Het sociale experiment van de man hield in dat hij mensen die uit een supermarkt komen aanlopen benadert. Het ligt in de bedoeling dat hij aan de mensen vraagt of hij iets mag pakken uit de verschillende items die ze hebben gekocht. Hij geeft dan aan dat hij honger heeft en graag wat wil nuttigen. Het experiment van de man toont aan dat iedereen verschillende opvattingen hebben. Het leuke van het experiment is dat de man iets leuks in petto heeft voor degenen die hem helpt. De man is uitgedost in kleding die niet zo representatief is en praat ook op een lakse toon. Op afstand is er een camera die het gesprek tussen de man en de boodschappers vastlegt.

YouTube @ TopNotch Gang

Boodschappen bekostigen

In de video die op YouTube is geüpload, is te zien dat de man twee mensen om eten vraagt. De eerste persoon is een wat oudere mevrouw. De vrouw is duidelijk niet bereid om de man te helpen en hem wat aan te bieden. Net erachter komt er een wat oudere man aanlopen. Hij heeft wel oor en oog voor het verzoek. Toen hij eenmaal was ‘geholpen’ door de oudere man, vroeg hij hem hoeveel hij moest betalen voor zijn boodschappen. Toen de oude man dit aangaf, gaf de man hem het totaal bedrag terug. De oude vrouw die de man weigerde te helpen kwam erachter en bood opeens wat aan. De man zei aan de vrouw dat het te laat was om te helpen. Hij bekostigde namelijk de boodschappen alleen voor mensen die hem in eerste instantie hulp aanbieden.

Bron: YouTube

Dit is de werelds sterkste familie!

Dit is de sterkste familie ter wereld!

Oplichter opgelicht door vrouw aan wie hij € 3416.70 vraagt

Oplichter opgelicht door vrouw aan wie hij € 3416.70 vraagt