in

Kinderen kiezen cadeautje voor hun ouder of zichzelf

Er wordt vaak gezegd dat het veel leuker is om een cadeau te krijgen dan om een cadeau te kopen voor iemand. Maar is dat ook van toepassing als je uit een arm gezin komt en eindelijk een keer een cadeautje krijgt? Deze kinderen krijgen een moeilijke keuze voorgeschoteld, die uiteindelijk toch best makkelijk blijkt te zijn…

De Amerikaanse zender UP TV, ook bekend staat om hun indrukwekkende anti-pestvideo, heeft het initiatief genomen om kinderen uit arme gezinnen verrassen. Er werd aan de kinderen de vraag gesteld wat ze heel graag wilden hebben voor kerst. En de antwoorden waren vrij standaard: een laptop, een Xbox, een barbie huis.

Zij kregen daarna de vraag wat hun familieleden het liefst zouden willen. “Mama zou graag een ring willen. Die heeft ze nog nooit gehad”, zei een van de kindjes.

Duivels dilemma?
De kinderen kregen vervolgens allebei de cadeaus voor zich: zowel hun eigen droomcadeau als dat van hun ouders. En daaruit mochten ze er eentje kiezen. Wat bleek? Na enig getwijfel kozen de meeste kinderen voor het cadeau van de familie. En, misschien niet verrassend, aan het eind van het experiment kregen de kindjes allebei de cadeaus mee naar huis.

Dit is de Kinder Chocolade jongetje en hij is nu echt een hunk

Zoon betaalt hypotheek van zijn ouders als kado