in ,

Instagram model bedreigd om foto’s met Russische tank in Oekraïne

Instagram model bedreigd om foto's met Russische tank in Oekraïne
Beeld: Instagram @liziane_gutierrez

Liziane Gutierrez uit Brazilië, vertrok naar Oekraïne om vluchtelingen te helpen, maar werd jammer genoeg bedreigd om een foto die zij maakte bovenop een uitgebrande Russische tanker.

Bedreigd

Het 36-jarige Instagram model, kwam in maart aan in Oekraïne en deelt haar ervaringen op social media, waar zij meer dan een miljoen volgers heeft. Gutierrez liet haar luxe leven achter zich om in Oekraïne vrijwilligerswerk te doen. Naar eigen zeggen kon zij de beelden van de oorlog niet aanzien zonder iets te doen om te helpen. Na het posten van een video waarin zij poseerde op de vernietigde tank, kreeg Liziane doodsbedreigingen en felle kritiek.

Zelf gaf zij aan niet bang te zijn.“Ik ontving dit bericht op Instagram met een foto van deze Russische soldaat die me vertelde voorzichtig te zijn omdat hij me zou vinden. Naast dit bericht kreeg ik een foto van hem met een mes in zijn hand. Ik was natuurlijk bang, maar ik ben niet bang om vermoord te worden. Ik wist van deze gevaren, anders zou ik niet eens komen, toch?”. Inmiddels heeft de soldaat zijn berichten verwijderd en Gutierrez geblokkeerd.

Sensatie

Het is niet de eerste keer dat de Braziliaanse betrokken is bij sensatie. De influencer was in 2016 verwikkeld in een civiele rechtszaak tegen de Amerikaanse rapper Chris Brown voor een vermeende woordenwisseling in Las Vegas. Verder geeft de model aan dat ze haar luxe levensstijl in de steek liet om Oekraïense vluchtelingen te helpen die behoefte hebben aan belangrijke benodigdheden, zoals voedsel en medicijnen. Ze zei: “Ik besloot te komen omdat ik niet alleen vanuit mijn huis kon toekijken wat er gebeurde en niets kon doen.” Liziane gaf ook aan dat ze zal blijven poseren met vernietigde Russische militair materiaal in Oekraïne, en elke nederlaag die Poetin lijdt zal vieren.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @liziane_gutierrez

Leraar betaalt twee jaar salaris terug: leerlingen kwamen niet opdagen

Vrouw geeft de helft van haar jackpot weg na het winnen van EuroMillions