in

Vrouw onthult: “Door mijn huwelijk zag ik er oud en uitgeput uit, maar sinds de scheiding ben ik onherkenbaar”

uitgeput
Beeld: TikTok @canelyta_mena

Een moeder van twee kinderen heeft een ongelooflijke transformatie ondergaan nadat ze zich ‘waardeloos’ en uitgeput voelde toen haar huwelijk eindigde.

Oud en uitgeput

Emma, 42, ging in 2020 uit elkaar met haar man en realiseerde zich dat het “haar beurt” was nadat ze jarenlang “voor iedereen” had gezorgd. Dus ging de moeder van twee naar de sportschool, gooide junkfood overboord, maakte zich op en ging zelfs naar Tinder – om haar leven een andere wending te geven en ze zegt dat ze nu haar “beste leven” leidt na het vinden van innerlijk geluk. Emma, een welzijnswerker uit Blackpool, zei: “Ik voel me geweldig en het is alsof de schoonheid van binnenuit komt. Het is alsof ik op lucht loop.

“Voorheen werkte ik altijd hard en zorgde ik voor anderen. Maar op een dag nadat we uit elkaar gingen, realiseerde ik me dat het mijn beurt was. Ik zag er oud, leeg en uitgeput uit, maar nu leef ik mijn beste leven. Ik ben gelukkig en zie er heel anders uit.” Emma was 22 toen ze trouwde en dacht dat ze voor het leven getrouwd zou zijn, maar de relatie begon een paar jaar geleden stuk te lopen. Ze zei: “Ik was getrouwd voor het leven. Het was hij, de meisjes en het werk. Ik dacht dat ik alles voor elkaar had.

@canelyta_mena Respuesta a @Rxn_26 Emma Sheppard, de 42 años, quien se separó de su esposo en 2020, en medio de la pandemia, tras 18 años de matrimonio y en la actualidad se muestra lista para iniciar una nueva relación; un cambio del ‘cielo a la tierra’. #cambioextremofisico #lipotusa #bajardepeso #adelgazar ♬ Ready, Set, Goal – HCTM

Geen vertrouwen

“Ik had geen vertrouwen in mezelf en was zo geïsoleerd. Ik bestond alleen maar, werkte om de rekeningen te betalen en kwam er gewoon doorheen. Op een dag werd ik wakker en dacht: ‘Je komt uit een familie van sterke vrouwen, je bent vrij en je kunt een verschil maken in je leven’. “Ik realiseerde me dat ik zoveel meer kan zijn. Het was alsof iemand over me waakte. Alles aan mij is nu compleet anders.” De scheiding werd afgerond in oktober 2020 en nadat ze zich aanvankelijk down voelde, besloot ze verder te gaan nadat ze naar Roar van Katy Perry had geluisterd. Emma gaf haar garderobe een opknapbeurt en verruilde haar gebruikelijke zwarte broeken en flats voor rokken, hakken en felgekleurde jassen.

Ze begon ook voor het eerst rode lippenstift te dragen en verminderde haar gewoonte om 20 keer per dag te roken tot slechts vier. De niet-drinker nam ook een extra baan twee avonden in een cocktailbar en begon vijf keer per week naar de sportschool te gaan voor gewichten en cardio. Emma zegt dat ze ook haar eetgewoonten heeft veranderd en broodjes ei met patat en bacon heeft vervangen door pasta met kip en zelfgemaakte bolognese. “Mensen zeggen dat ik er ongelooflijk uitzie vergeleken met vroeger, en ik denk dat dat komt omdat ik zo gelukkig ben van binnen,” zei ze. “Nu lach ik gewoon de hele tijd. En dit is nog maar het begin.” Emma heeft geen nieuwe partner, maar ze is op zoek naar liefde op Tinder – waar ze de aandacht trok van een man die beweerde een Love Island-ster te zijn.

Bron: Mirror

Beeld: TikTok @canelyta_mena

slangen

Man zorgt voor ophef en laat zijn 20 slangen zonnebaden in park

Vakantiegangers bedenken belachelijk systeem voor plek aan het zwembad