in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw beweert dat haar vriend per dag 100 keer een “dikke bult” in zijn broek krijgt

Beeld: Pexels @Rahul Shah

Een vrouw beweert dat haar vriend tot 100 per dag een dikke bult in zijn broek krijgt en zegt dat het ‘op elke plek’ gebeurt waar ze naartoe gaan. Vikki Brown, 31, en Lucas Martins, 39 ontmoetten elkaar voor het eerst in 2020. Ze liepen elkaar toevallig tegen het lijf toen ze aan het winkelen waren in een supermarkt tijdens een lockdown.

“Dikke bult”

Het koppel uit Stoke-on-Trent woont nog steeds apart, maar ziet elkaar regelmatig genoeg om te weten dat ‘er geen rust is’ van Lucas’ constante dikke bult. “Vanaf het begin en tot nu, waar we ook zijn, kan hij een erectie krijgen. Het is tot 50 tot 100 keer per dag,” legde gezondheidswerker Vikki uit. “We hoeven maar naar een film te kijken, over straat te lopen of bij vrienden op de koffie te gaan en hij heeft een erectie. “Soms is het gênant, maar hij lacht er gewoon om.”

Moeder Vikki was een aantal jaren vrijgezel na de scheiding met de vader van haar kinderen, tot ze Lucas ontmoette in Morrisons toen hij haar ‘mooi’ noemde nadat hij haar in de rij had zien staan. Vikki wees hem in eerste instantie af, maar uiteindelijk ging ze toch met Lucas uit en sindsdien zijn ze samen. Vikki zei: “We hebben elkaar ontmoet in Morrisons, mijn favoriete supermarkt uit mijn kindertijd. Ik was in mijn uniform met nat haar en een masker op en toen we in de rij stonden, kwam hij de hoek omgelopen met een enorm stuk filetlap in zijn mandje en zei ‘wow wat ben jij mooi’.

Altijd een erectie

Ze zegt dat zijn constante behoefte aan seks vaak ten koste gaat van haar eigen tijd, omdat ze moeite heeft om haar taken en afspraken bij te houden. Maar nadat hij het probleem bij een dokter had aangekaart, kreeg Lucas te horen dat het geen medisch probleem is, ook al zei hij dat het nooit was voorgekomen voor hij Vikki ontmoette. Ze vervolgde: “Tijdens de hele relatie heeft hij altijd een erectie gehad. In winkels, restaurants, de sportschool, hij heeft er geen rust van en ik vroeg me af of andere stellen hetzelfde hebben.

“In bed is het hetzelfde, hij kan gaan slapen met een erectie en wakker worden met een, zelfs al doet hij nachtdiensten er is geen verandering in. “Het is overal waar we zijn, we kunnen een heel normaal gesprek hebben zoals ‘zullen we volgend weekend deze berg gaan beklimmen’ en hij heeft een erectie. “Ik kan de trap afkomen, langs de glazen deur lopen en in de kamer ernaast zijn en het gebeurt nog steeds. “Ik heb er met hem over gesproken en hij heeft altijd geloofd in goede gemeenschap met zijn vrouw en aanstaande vrouw. Hij zegt dat het de relatie hechter zal maken en ik geloof dat ook, hij wil me gewoon de hele tijd.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Haley Cooke

Zweedse influencer Victoria heeft haar haar in jaren niet gewassen

Zweedse influencer Victoria heeft haar haar in jaren niet gewassen

Lisa heeft een achterwerk met een waarde van meer dan 40.000 euro

Lisa investeert meer dan €40.000 in haar “zitkussen”