in

Man doet nooduitgang vliegtuig open in de lucht: ‘Ik voelde mij ongemakkelijk’

nooduitgang
Beeld: YouTube/ Pexels

Een man die de nooduitgang van een vliegtuig in de lucht opende, vertelt de politie dat hij dit deed omdat hij zich ongemakkelijk voelde.

Nooduitgang

Een passagier op een vlucht van Asiana Airlines vertelde de politie dat hij enkele minuten voor de landing in Daegu, Zuid-Korea, de deur van het vliegtuig opende omdat hij zich ongemakkelijk voelde. De man werd bij de landing aangehouden. Hij vertelde de politie dat hij de deur had geopend, omdat hij snel van het vliegtuig wilde stappen. Hij vertelde de politie ook dat hij gestrest was na het recentelijk verliezen van zijn baan.

Paniek

De man opende de deur toen het vliegtuig ongeveer 213 meter boven de grond was, wat paniek aan boord veroorzaakte. Normaal gesproken kan een vliegtuigdeur door de druk niet opengemaakt worden in de lucht, maar waarschijnlijk was het toestel al zodanig aan het afdalen dat dit bizarre voorval zich voor kon doen. Negen passagiers werden naar het ziekenhuis gebracht vanwege ademhalingsproblemen. Ze werden allemaal na ongeveer twee uur ontslagen, aldus een functionaris van de brandweer. De politie verzocht om een arrestatiebevel voor de man wegens overtreding van de Wet op de Luchtvaartbeveiliging en andere overtredingen.

Bron: 9gag.com

Beeld: YouTube

doos

Man betrapt op stelen van telefoons met doos op zijn hoofd

zwangere vrouw

Man weigert op te staan voor zwangere vrouw:“ Ik heb zelf slechte voeten en knieën’