in

Deze moeder benut “Alleen Fans” op een unieke manier, anders dan andere modellen

Deze moeder heeft besloten om een “Alleen Fans” profiel aan te maken, maar ze gebruikt het op een unieke manier dan de meeste andere modellen.

Competitieve markt

Chloe Sasha, bekend op sociale media onder het pseudoniem chloesasha21, is een 29-jarige alleenstaande moeder van vier kinderen die ervoor heeft gekozen om een modellencarrière na te streven op “Alleen Fans”. Op deze website worden doorgaans eigen foto’s gepubliceerd die vervolgens door gebruikers worden gekocht. Maar in zo’n competitieve markt is het noodzakelijk om iets unieks te bieden om op te vallen.

Een unieke manier

Daarom heeft Chloe besloten om video’s op haar profiel te delen waarin ze traditionele recepten bereidt. Ze legt stap voor stap uit hoe de verschillende bereidingen worden gedaan en toont het eindresultaat van het gerecht. Het is een origineel idee waarmee ze niet alleen bekendheid heeft verworven, maar ook aanzienlijke bedragen heeft verdiend. Soms wel tot $30.000 per maand (ongeveer €28.000).

“Na de geboorte van mijn tweeling ben ik flink aangekomen en voelde ik me natuurlijk niet in vorm. Ik at veel junkfood. Hoewel ik geen fan ben van gezond eten, ben ik beter voor mezelf gaan zorgen en let ik op wat ik eet. Daarom ben ik begonnen met het publiceren en delen van recepten”, legt Chloe uit. Naast het plaatsen van video’s met recepten geeft Chloe ook Spaanse les. Ze heeft haar baan als receptioniste opgezegd om meer tijd aan haar gezin te kunnen besteden, en ze heeft in “alleen fans” een bron van inkomsten gevonden. Met deze nieuwe baan kan ze veel meer tijd besteden aan haar kinderen, iets wat voorheen moeilijk was vanwege haar drukke baan.

Bron: Curioctopus

rug tatoeage

Volledige rug tatoeage wordt een kostbare vergissing

liefde

“Priester en non breken tegelijkertijd hun geloften en worden verliefd”