in

Reizende moeder onthult: “Mensen zeggen dat ik moet sterven, omdat ik een zigeuner ben”

reizende moeder

Een reizende moeder die miljoenen views krijgt op TikTok is openhartig over het venijn dat haar kant op wordt geslingerd op sociale media.

Reizende moeder

Elsa Chambers, 31, gebruikt de app om te lachen en positiviteit te verspreiden – iets waarvan ze zegt dat het haar helpt om te gaan met haar eigen strubbelingen. Met 158.000 volgers bereikt Elsa haar doel, maar de keerzijden zijn donker. Ze zei: “Ik word veel getrolld en doodsbedreigingen behoren tot de ergste. Er wordt me vaak gezegd dat ik mezelf moet ophangen. “Ze komen altijd terug op ‘je bent een zigeuner’ of ‘pikey’ en ik heb de laatste tijd veel haat gehad. Soms zet ik een dapper gezicht op, maar het blijft moeilijk als mensen zeggen dat je dood moet. “Ik begrijp dat mensen op je afkomen (op sociale media) maar ik ben niet vervelend of eigenwijs. En ik wil gewoon dat mensen gelukkig zijn en kunnen lachen. “Ik denk dat als ik één persoon die een slechte dag heeft kan laten glimlachen, het de haat die ik krijg waard is.”

Elsa voegde eraan toe: “Ik maak graag grapjes, ik lach graag en ik wil dat anderen lachen. Ik maak veel grapjes over mijn eigen cultuur omdat het grappig is. “Ik wil dat mensen de grappige kant zien van het zigeuner-zijn, er zijn veel mensen die denken dat we allemaal met onze neven trouwen, dus ik maak er grapjes over in mijn video’s. “Maar ik wil ook dat mensen de grappige kant zien van het zigeuner-zijn. “Maar ik wil ook dat mensen zien dat we niet allemaal slecht zijn. Er zit goed en slecht in iedereen. We zijn niet allemaal monsters. “Ik begrijp dat er mensen in de gemeenschap zijn die slechte dingen doen, maar we zijn niet allemaal hetzelfde. “En ik geloof dat in plaats van het slechte te verdedigen, we misschien moeten proberen het goede binnen de gemeenschap te laten zien.”

2 jaar geleden

Elsa begon twee jaar geleden met een TikTok-pagina, maar werd constant verbannen omdat ze zichzelf verdedigde tegen trollen. Haar huidige pagina werd dit jaar opgezet en ze beschreef het als een manier om te helpen met haar angst en depressie. Naar eigen zeggen is anderen aan het lachen maken de enige manier waarop ze zich beter voelt over zichzelf. Ze voegde eraan toe: “Ik heb ook lichaamsdysmorfie en ik haat de manier waarop ik eruit zie. Hoezeer ik ook probeer om het te verbeteren, maar nogmaals, mensen aan het lachen maken geeft me een goed gevoel.” Elsa zei dat ze zich nooit had kunnen voorstellen dat ze zoveel volgers zou hebben en dat haar video’s viraal zouden gaan. Ze zei dankbaar te zijn voor elke volger en bedankte hen voor de steun die ze online krijgt. En door haar populariteit hebben vreemden haar op straat gezien en om selfies gevraagd.

Ondanks dat ze verlegen is, is Elsa trots dat haar video’s zoveel mensen hebben bereikt. “Ik heb ook goede volgers,” vertelde ze ons. “En ik heb mensen die heel veel van me houden en ze willen de dingen dragen die ik draag en mensen hebben me tegengehouden voor foto’s, ook al ben ik een beetje onhandig en soms word ik erdoor teruggenomen. “Ik ben gewoon een idioot met een iPhone die video’s maakt om anderen aan het lachen te maken. Maar mensen die om foto’s vragen geven me een goed gevoel, vooral als sommige van die mensen niet uit de zigeuner- en reizigerscultuur komen. Soms voel ik mijn gezicht rood worden en krijg ik een angstig gevoel. Maar ik zou nooit weigeren omdat het mensen zijn die me volgen en mijn content leuk vinden.”

Bron: Dailystar

gat

Gat gegraven door twee jongens op het strand aangezien als ‘meteoorkrater’ op het nieuws

Vrouw verdient honderden dollars per maand met ‘hot bedding’ als bijverdienste