in

Man woedend: kon op zijn verjaardag geen ritjes in pretpark maken

Man woedend: kon op zijn verjaardag geen ritjes in pretpark maken
Beeld: Instagram @ thorpeparkofficial

Palli Singh, uit Wraysbury, Berkshire, bezocht het themapark op 14 juli als onderdeel van zijn verjaardagscadeau van zijn vrouw, maar het bleek toch niet echt een cadeau te zijn. Want hij was heel erg woedend nadat hij geen ritjes in pretpark kon maken.

Geen ritjes in pretpark

Hij sprong op in het resort in Surrey met zijn dagkaart van £ 81 om 9.30 uur, een half uur voor openingstijd, maar het ging bergafwaarts toen de poorten opengingen. Terwijl ze in de rij stonden voor de Nemesis Inferno-rit, kregen ze te horen dat het kapot was.

Onverschrokken gingen ze verder met de Detonator en de Walking Dead-rit, maar de rit begaf het terwijl ze aan het wachtten waren om in te stappen. Nadat het paar de sprong waagde en fast track-tickets kocht voor £ 16, ging de rit opnieuw stuk en om 14.00 uur besloot Palli dat hij er genoeg van had. Hij ging met zijn klachten naar de klantenservice, waar hem tickets voor nog een dag werden aangeboden, maar hij was niet tevreden met deze oplossing en eist zijn geld terug. “Ik zei: ‘Luister, ik heb er genoeg van, dit is onzin. Zo wil ik mijn verjaardag niet doorbrengen’, herinnert hij zich.

Warme dag

“Het was ook een erg warme dag, dus we waren warm en gehinderd. Ik zei dat er geen manier was om terug te gaan, ik ben nu 36 jaar oud en wil niet in de rij staan ​​voor die tijd. “Ze gaven me de e-mail van het senior lid en ik heb hem heen en weer gemaild. Ik heb hem vier keer moeten e-mailen en uiteindelijk ben ik nog steeds niet blij, want ik wil er geen voet in zetten daar wil ik mijn geld terug.”

Hij voegde eraan toe: “Het park sluit om 18.00 uur, als ik in de rij was blijven staan, God weet of ik zelfs maar een ritje zou maken. “Ik vraag niet om een ​​vergoeding voor mijn dag, ik wil gewoon dat wat ik heb uitgegeven wordt terugbetaald. Dat is alles wat ik wil.” Een woordvoerder van Thorpe Park vertelde LADbible dat Palli’s ervaring niet typerend was voor de meeste gasten. Ze zeiden: “Natuurlijk zijn we teleurgesteld om te horen wanneer de ervaring van een gast niet aan hun verwachtingen heeft voldaan.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @thorpeparkofficial

Mannen worden volgens de wetenschap pas volwassen als ze 40 worden

Datingexpert onthult de allerbeste chat-uplijn om op Tinder te gebruiken