in

WTFWTF LOLLOL

Man beweert: trollen zeggen dat mijn vriendin “genoegen neemt” met een gemiddeld uitziende man

Man beweert: trollen zeggen dat mijn vriendin "genoegen neemt" met een gemiddeld uitziende man
Beeld: Instagram @willkatianaa

Wanneer een meisje die te sexy is en een gemiddeld uitziende man beginnen te daten, is de eerste reactie van velen dat ze een golddigger is. Ze schrijven zijn “geluk” toe aan het feit dat hij financieel in het nauw zit of een andere rare reden. En een TikTok koppel in zo’n situatie is het constante doelwit geweest van trollen.

Genoegen nemen met een gemiddeld uitziende man

Will en Katiana hebben meer dan drie miljoen volgers op het platform, maar dat zijn niet allemaal fans. Sommigen zijn er alleen maar om jaloers te zijn en hun relatie in twijfel te trekken. Volgens hen moet er een bepaalde reden zijn waarom zo’n hottie “genoegen neemt” met een gemiddeld uitziende man.

In een recente video die het koppel eerder deze maand plaatste, deelden ze enkele van de grofste opmerkingen die ze online van mensen hebben gekregen omdat ze samen zijn. Eén persoon zei: “Rijk of inpakken. Er is geen andere manier.” Een ander vroeg Katiana schaamteloos: “Hoeveel betaalt hij je?” Sommigen geloven dat ze alleen voor het geld bij Will is.

Ze passen goed bij elkaar

Hoewel velen hen trollen, steunen anderen hun relatie oprecht en geloven dat ze, afgezien van hun uiterlijk, goed bij elkaar passen. Dit beïnvloedt hun relatie meer dan fysieke verschijning ooit zou kunnen. Ze zijn beschreven als “schattig” en velen wensen hen het allerbeste.

De publieke opinie kan van essentieel belang zijn in bepaalde situaties, maar kan beter worden genegeerd bij persoonlijke relaties. Niemand zou moeten oordelen over wie wel of niet bij je past. Will en Katiana erkennen dit en blijven gelukkig samen. Ze proberen zich meer op zichzelf te richten dan op degenen die hen proberen te kleineren. Er is geen betere reactie voor haters! Maar hij heeft zelfs meer voor degenen die blijven vragen.

Bron: Thoughtnova

Beeld: YouTube @Truly/ TikTok @willikatiana

Deze man kan in enkele seconden van een sixpack naar een zwangere buik gaan

Maak kennis met de transgender man die zwanger was van zijn eigen kind