in

Vriend twijfelt om te trouwen: ontdekt dat zwangere vriendin relatie had met broer

Vriend twijfelt om te trouwen: ontdekt dat zwangere vriendin relatie had met broer
Beeld: Pexels

Trouwen is iets wat twee mensen besluiten als ze van mening zijn dat ze voor het leven met elkaar willen gaan. Maar zoals we weten heeft iedereen een voorgeschiedenis. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn. Toch zijn er gevallen bekend waarbij er toch een beetje argwaan erbij komt kijken. Dit is precies wat een man is overkomen toen hij een bizarre ontdekking gedaan heeft over zijn vriendin.

Vriend twijfelt om te trouwen nu

Als twee mensen echt van elkaar houden doen ze er alles aan om een familie te stichten. Er komt baby of baby’s bij kijken. Dit was ook het geval bij een man wiens vriendin in de verwachting was. De man en zijn vriendin waren samen gelukkig en de basis was gelegd om in het huwelijksbootje te stappen. Het verhaal leek veel erop dat niets en niemand de twee uit elkaar zouden kunnen halen. Maar waar je iets niet voor mogelijk gehouden hebt, juist op dat moment wordt je met de rare feiten geconfronteerd. Er zou iets toch voordoen waarbij de man het besluit om te trouwen in twijfel zou trekken. Zijn besluit om een eventuele huwelijk te overwegen komt door de vorige relatie van zijn vriendin.

Beeld: Pexels

Broer had eerder een verkering met zijn vriendin

Zoals eerder aangegeven heeft de ontstane situatie veel te maken met de vorige relatie van zijn vriendin. Die bleek namelijk een verhouding te hebben gehad met de broer van de man. Het verhaal bleek zo in elkaar te zitten. Zijn zwangere vriendin had 6 jaren eerder de broer van de man ontmoet. De man was vooral teleurgesteld in het feit dat noch zijn broer noch zijn vriendin hem op de hoogte heeft gebracht hiervan. De man moest van een andere vriend te horen krijgen dat dat het geval was. De teleurstelling kunnen we allemaal begrijpen.

Bron: curioctopus.nl

Moeder onthult: “Ik wil niet dat zij gepest word om haar doorlopende wenkbrauwen”

Vriend door vriendin op de korrel genomen voor zijn kleine aubergine

Vriend door vriendin op de korrel genomen voor zijn kleine aubergine