in

Vriend door vriendin op de korrel genomen voor zijn kleine aubergine

Vriend door vriendin op de korrel genomen voor zijn kleine aubergine
Beeld: sgxl.nl

Vriend en vriendin hebben de vrijheid om over alles te praten wanneer het gaat om hun relatie. Sommige onderwerpen zijn heel normaal terwijl bepaalde onderwerpen een ongemakkelijkheid met zich meebrengt. Recent is er een video op het internet verschenen waar te zien hoe een vriendin grappen maakt over de aubergine van haar vriend.

Vriend op de korrel genomen door vriendin

Sommige onderwerpen hebben voor mannen een gevoelig karakter. Deze onderwerpen liggen zo gevoelig dat het zelfs ruzie met zich mee kan brengen. Van al deze onderwerpen kan er een lijst gemaakt worden, maar er is een onderwerp dat met kop en schouder uitsteekt. Dit onderwerp heeft te maken met grappen over de mannelijkheid van een man. Over het algemeen vinden mannen het niet leuk als er gegrapt wordt over hun ‘worst’. Dit heeft misschien te maken met het feit dat mannen een macho gedrag op na houden. Er zullen nog meer redenen zijn waarom dit onderwerp zo gevoelig ligt bij mannen, maar wat voor redenen die ook mogen zijn het is wat het is. Een vriendin die samen met haar vriendje op stap ging, waagde het toch om precies over dit gevoelig onderwerp wat te zeggen.

Grappen maken over zijn kleine aubergine

Zoals eerder aangegeven hebben mannen een ‘ding’ wanneer het gaat om hun aubergine. In de video is een dame samen te zien met haar vriend. Aan de hand van de video valt er op te merken dat ze Subway enkele ogenblikken terug hebben aangedaan. Op een gegeven moment begint de dame grappen te maken over de aubergine van haar vriend. En aan de hand van de houding van haar vriend kan er meteen worden afgeleid dat er een gevoelige snaar is geraakt. Hij vindt dit namelijk niet leuk en kan niet erom lachen.

Bron & Beeld: sgxl.nl

Vriend twijfelt om te trouwen: ontdekt dat zwangere vriendin relatie had met broer

Vriend twijfelt om te trouwen: ontdekt dat zwangere vriendin relatie had met broer

Vader loopt hand in hand met zijn autistische zoon en wordt beladen met negatieve opmerkingen