in

Nieuwe TikTok Trend: ‘Ik geef planten water met ongesteldheid en smeer het op mijn gezicht’

ongesteldheid

Riley Ayn ging viraal op TikTok omdat ze toegaf dat ze ongesteldheid op haar gezicht gebruikt en zelfs haar planten water gaf met haar maandelijkse bloed.

Schilderen

Naast het delen van andere alternatieve en holistische tips is Riley op TikTok een van velen die pleiten dat vrouwen hun ongesteldheid gebruiken in plaats van het weg te gooien. Ze deelt met haar ruim 27.000 volgers de meest uiteindlopende doeleindes waarvoor het bloed gebruikt kan worden. Zo doet Riley ook mee aan de trend van ‘menstruele maskers’, waar het menstruatiebloed wordt ingezet als gezichtsbehandeling.

“Soms kan ik het op nieuwe tatoeages zetten om deze te helpen genezen”, beweerd Riley op haar TikTok account. “Je kunt het op wonden aanbrengen. Je kunt het op snijwonden aanbrengen vanwege de stamcellen, het is geweldig voor genezing en regeneratie en een mooie huid.” Ook is Riley creatief met haar menstruatiebloed en gebruikt het zelfs om te schilderen. “Wat je ook kunt doen, is ermee schilderen, je kunt een aquarel sfeer gebruiken en het met wat water mengen om het een lichtere kleur te geven, of je kunt er gewoon een penseel in dopen, hoe je het ook hebt verzameld en schilderen. Het is echt leuk.” zegt ze in een van haar video’s. Riley Ayn adviseerde om dit in de beslotenheid van je eigen huis te doen, tenzij “het je niet kan schelen” en het elders te doen, zoals op kantoor.

@inbodiedsoul For all those who needed PROOF (ps sorry i dont have before/after pics… wasnt expecting the high demand in requests when i first started). 🌱 Try it yourself tho and take your own before/after pics! #menstrualbloodforplants #periodbloodforplants #menstrualbloodmagic #periodtiktoks ♬ original sound – Riley Ayn | Embodiment Guide

Wetenschap

“Ik heb dit van mijn mentor geleerd en ze zei dat het een geweldige manier is om te onthouden dat je bloedt.” legt Riley aan haar volgers uit. Hoewel de tips van Riley behoorlijk spiritueel klinken, is zij geen gekwalificeerd gezondheids- of schoonheidsexpert. Toch lopen de comments over van enthousiaste vrouwen die staan te trappelen om de tips can Riley toe te passen. Een fan merkte op: “Hou van je energie! Ik ga dit zeker proberen. Ik ben benieuwd naar het gezichtsmasker.”

Een andere gebruiker voegde eraan toe: “Ik wenste plotseling dat mijn menstruatie terug zou komen. Het eindigde gisteren.” Terwijl een derde zei: “Ik sta op het punt een divacup te kopen en gezichtsmaskers te gaan maken.” Volgens experts is het experimenteren met menstruatiebloed ontstaan als alternatief voor de klinische plasma PRP behandeling, bij deze behandeling worden rode bloedcellen gescheiden door een centrifugatie. Het plasma wordt vooral gebruikt voor haar en gezichtsbehandelingen. Benadrukt wordt dat dit altijd onder steriele omstandigheden is.

@inbodiedsoul Here’s some things i do (and you can do) with #menstrualblood 🩸 #periodbloodforplants #menstrualbloodmagic #periodfacemask #periodpainting #menstrualbloodforplants ♬ original sound – Riley Ayn | Embodiment Guide

Bron: Zita.be

TikTok: @inbodiedsoul

Vrouw woedend: 'Buurman besmeurd auto met hondenpoep vanwege parkeervete!'

Vrouw woedend: ‘Buurvrouw besmeurd auto met hondenpoep vanwege parkeervete!’

Dit is de 81-jarige bodybuilder die nog steeds aan wedstrijden meedoet en zes maaltijden per dag eet!

Dit is de 81-jarige bodybuilder die nog steeds aan wedstrijden meedoet en zes maaltijden per dag eet!