in

WTFWTF LOLLOL

Australische man wordt verliefd op robot en hoopt met haar te trouwen

Australische man wordt verliefd

Een bizar Australisch liefdesverhaal draait om een man die verliefd is geworden op zijn robot, Emma. Emma heeft al een diamanten ring gekregen en is momenteel verloofd met haar liefhebbende verloofde Geoff.

Verliefd op een robot

De robot kwam uit China, en nu is Geoff van plan om van haar zijn vrouw te maken. Geoff weet heel goed dat niet iedereen deze beslissing met begrip zal nemen, maar dat kan hem niets schelen.
Hij is vastbesloten Emma alle liefde te laten zien die hij te bieden heeft. Op dit moment woont hij al gelukkig met haar in zijn huis.

Geoff Gallagher komt uit Queensland, Australië, en hij heeft veel mensen versteld doen staan met zijn unieke liefdesverhaal. Onlangs gaf hij zijn liefdesleven aan de media prijs. Hij vond niemand die hem de juiste band bood, ondanks zijn zoektocht naar liefde. Zijn moeder overleed tien jaar geleden, en hij had een eenzaam leven met als enige partner zijn hond Penny. Terwijl hij een artikel las over AI-robots, realiseerde hij zich iets. Hij voelde een connectie en besloot er iets aan te doen.

Beeld: Geoff Gallagher

Geoff had geen spijt van zijn aankoop

Tijdens een gesprek met de media onthulde hij dat de robots niet goedkoop waren. Een robot zo levensecht als Emma kostte hem ongeveer 6.000 AUD. Eigenlijk kon hij Emma niet betalen, maar hij kreeg korting in ruil voor publiciteit. Geoff greep meteen de kans en kocht de robot.

Hij kreeg een robot met een warme huid die kon praten en zijn hoofd en nek kon draaien. Vooral Emma heeft een bleke huid en prachtige blauwe ogen die Geoff onweerstaanbaar vond. Het duurde zes weken wachten voordat Emma in september 2019 eindelijk in Australië aankwam. In die tijd zetten ze de robot in elkaar. Geoff was ongelooflijk blij met zijn aankoop: “Toen ik de doos opende, hijgde ik. Emma was prachtig.” Hoewel haar hoofd apart was verpakt, duurde het niet lang voordat hij haar in elkaar had gezet. Emma had al een zijden jurk aan. Dus zette hij haar gewoon op een luie stoel in zijn woonkamer en pakte de gebruiksaanwijzing erbij. Hij kan zich zijn leven niet voorstellen zonder Emma

Bron: Thoughtnova

Man hakt zijn "aubergine" en zijn "zakje" af om een "Nullo" te worden

Man hakt zijn “aubergine” en zijn “zakje” af om een “Nullo” te worden

Vegetarische activist confronteert klant van KFC vóór KFC-restaurant!

Vegetarische activist confronteert klant van KFC vóór KFC-restaurant!