in

Vrouw met 800 tatoeages zegt dat niemand haar wil aannemen om te werken

tatoeages
Beeld: Instagram @melissa.sloan.357284

Voor iedereen die prachtige of zelfs bizarre ontwerpen heeft, kan het krijgen van nieuwe tatoeages behoorlijk verslavend worden. Als je er eenmaal één hebt genomen, volgen de tweede, derde en misschien zelfs vierde al snel. Een vrouw die bekend staat om al haar tatoeages is Melissa Sloan, 46, die eigenlijk beroemd is, omdat ze van top tot teen bedekt is met inkt.

800 tatoeages

De moeder van twee kinderen heeft 800 tatoeages, waardoor ze denkt dat ze ’s werelds meest getatoeëerde persoon is. Je denkt nu waarschijnlijk hoe vaak Melissa een tatoeage laat zetten – als je bedenkt dat ze er zoveel heeft. Nou, de moeder laat er maar liefst drie per week zetten. Maar Melissa mag dan wel dol zijn op tatoeages, haar uiterlijk heeft elk aspect van haar leven beïnvloed, van een verbod in haar stamkroeg tot het vinden van een baan.

In een gesprek met de Daily Star zei Melissa: “Ik kan geen baan krijgen. Ik heb gesolliciteerd naar een baan om toiletten schoon te maken waar ik woon en ze willen me niet vanwege mijn tatoeages. “Mensen hebben gezegd dat ik nog nooit in mijn leven een baan heb gehad. Maar ik heb er één gehad en dat duurde niet lang. “Als iemand me morgen een baan zou aanbieden, zou ik gaan werken, ik zou dat aanbod aannemen.”

Invloed

Melissa’s tatoeages hebben ook invloed gehad op het leven van haar kinderen, want de moeder beweert dat ze vorig jaar de kerststal van haar kinderen door het raam moest bekijken, omdat ze de school niet in mocht. “Geen kerstfeestjes en als ik naar de school van mijn kind ga, word ik niet uitgenodigd,” vertelde ze aan The Mirror. Melissa is ook uit haar stamkroeg geweerd vanwege haar uiterlijk. Desalniettemin zegt Melissa dat ze er nu ‘niets meer aan kan doen’, want ze is van plan om zich tot haar 70e te laten insmeren, als ze dat kan.

“Elk stukje huid wordt bedekt, zelfs als ik blauw word. Mijn gezicht wordt al blauw, en ik zie eruit als een smurf,” vertelde ze aan The Mirror. Ze kan echter een probleem hebben met het krijgen van meer inkt, want Melissa is zelfs verbannen uit sommige tatoeagesalons. Elke centimeter van Melissa’s hoofd is bedekt met tatoeages, maar één laag was niet genoeg voor de tattooliefhebber. Het kwam zover dat ze over haar originele ontwerpen heen begon te tatoeëren, totdat ze haar hele gezicht twee keer had bedekt.

Melissa heeft onlangs zelfs een derde laag laten zetten, waardoor ze er zeker van is dat ze de Guinness World Record houder is van ’s werelds meest getatoeëerde persoon. Ze zei: “Ik probeer in het Guinness Book of Records te komen. “Ik heb drie lagen op mijn gezicht. En ik heb waarschijnlijk de meeste tatoeages ter wereld, en zo niet dan zal ik dat in het tempo waarin ik nu doorga waarschijnlijk uiteindelijk wel hebben. Ik blijf er maar over doorgaan.”

Bron: Unilad

gevaarlijkste

Man onthult hoe het voelt om de gevaarlijkste plant ter wereld aan te raken die ‘zelfmoordgedachten kan veroorzaken’

perfecte verschijning

‘Levende Ken pop’ is op zoek naar de perfecte verschijning!