in

Vrouw in paniek nadat ze per ongeluk pikante foto’s naar ouders stuurde

Vrouw gekrenkt nadat ze onbedoeld xxx foto's naar ouders stuurde
Beeld: Instagram @stephclairesmith

Ken je dat? Een pikante foto sturen naar iemand die het niet moest ontvangen. Nou, de kans is groot dat het je wel eens is overkomen. Hoe dat komt? Dat hangt van geval tot geval af. Wat hier wel benadrukt moet worden is dat je altijd moet opletten wanneer je aan het chatten ben. Als je laks hiermee om gaat, is de kans groot dat je net als deze dame per ongeluk pikante foto’s stuurt naar je ouders.

Grote blunder

De vrouw, die Steph Claire Smit wordt genoemd, is een fitness influencer. Jaren geleden toen ze nog alleen woonde, maakte ze een pikante foto die voor haar man bestemd was. In een podcast “Outspoken” heeft ze voor het eerst tekst en uitleg over het incident gegeven. In de podcast gaf ze het volgende aan: “Ik ben vrij zeker dat dit het belachelijkste dat me is overkomen. Ik heb naakte foto’s naar mijn ouders gestuurd.” Haar collega Laura Henshaw snelde zich naar het huis van Steph, toen ze het bericht te horen kreeg. Ze probeerde haar namelijk te helpen om te redden wat te redden viel. Helaas kon er niets meer gedaan worden, omdat foto’s en video’s die de ouders ontvingen automatisch werden opgeslagen. Het kwaad was dus al geschied!

Pikante foto’s per ongeluk naar ouders

Alhoewel Steph zich gekrenkt voelde konden de ouders van haar wel hierom lachen. Toen de moeder erachter kwam, zei ze op een grappige manier: “Ik denk niet dat we dit moesten zien.”. Steph heeft samen met haar zusters Amy, Kate en Sophie Tauber over het incident gesproken. Ze waren allemaal er mee eens dat het ging om een heftige situatie. De zusters zeiden dat ze hun telefoon in stukken zouden slaan. Een andere zei dat ze haar telefoon in de rivier zou gooien en voor een paar jaar zouden verdwijnen.

Bron: thoughtnova.com

Beeld: Instagram @stephclairesmith

Dit zijn de engste horrorfilms aller tijden!

Koppel onthult: “We waren 2 moeders, nu zijn we man en vrouw”