in

Voormalig hotelmanager onthult wat je absoluut moet controleren als je een hotel verblijft

hotelmanager
Beeld: TikTok: @melly_creations

Een voormalig hotelmanager heeft enkele schokkende zaken onthuld waar je op moet letten tijdens je volgende vakantie.

Bedwantsen

In een reeks TikToks onthulde Melissa Hanks, uit San Antonio, Texas, de minder prettige kanten van hotelkamers. Ze heeft gedetailleerd beschreven waar ze altijd op let wanneer ze incheckt. Zo zegt ze dat ze bij aankomst eerst controleert of de filters in de airconditioning schoon zijn voordat ze het matras inspecteert op bedwantsen. Ze gooit ook altijd het bovenlaken van het bed. “Sorry om het je te vertellen, maar ze worden niet elke keer gewassen als er iemand in een hotel verblijft.” Sommige mensen vroegen zich af hoe ze de bedden op bedwantsen kunnen controleren: ” Leg niets op het bed totdat je het hebt gecontroleerd, want als je iets hebt, kunnen ze op je bagage en kleding komen en dan worden ze mee naar huis genomen, en dat is niet wat je wilt.

Controleer het matras, de kussens en achter de plint, vooral als deze van stof is. Bij een ernstige besmetting zie je ze zodra je de deken wegtrekt, vooral als ze licht van kleur zijn.” Legt Melissa nauwkeurig uit. Ze onthult ook dat de kier rond de leidingen van het matras de plek is waar bedwantsen graag rondhangen. En je kan deze plek het beste kan controleren met de zaklamp van je telefoon.

@melly_creations Replying to @404rabbit Former hotel manager. #hotelstay #hotelcups #doesanddonts ♬ original sound – Melly

Buffet

Melissa zelf geeft aan dat ze de voorkeur geeft aan individueel verpakte papieren bekertjes boven ‘glazen glazen’ in de kamers omdat deze vaak niet goed worden schoongemaakt.

Ze zegt ook dat ze ‘geen ijsemmer zal gebruiken’, omdat ‘mensen deze voor dingen gebruiken waar je liever niet aan wilt denken.’De expert onthult ook dat ze de emmers vaak heeft moeten schoonmaken nadat erin gebraakt was.Kijkers beaamde de griezelige dingen waarvoor ijsemmers gebruikt worden. Zo zei iemand dat ze zelf wel een soep of salsa erin had, en een ander vond zelfs uitwerpselen in de emmer. Ook het buffet is iets waar men moet opletten volgens Melissa. Het liefst moet men zo vroeg mogelijk aanschuiven voor het ontbijt om geen warme melk en harde broodjes willen hebben.

@melly_creations Replying to @styled_by_rae How to look for bed bugs. #travel #hotels #bedbugs ♬ original sound – Melly

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: TikTok: @melly_creations

Moeder doet veel stof doen opwaaien: 'Voedt haar kinderen op, net als honden!'

Moeder doet veel stof doen opwaaien: ‘Voedt haar kinderen op, net als honden!’

lang leven

108-jarige vrouw zegt dat het geheim van een lang leven het hebben van honden was en geen kinderen