in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw gebruikt per ongeluk vibrator in plaats van ‘gezichtmassager’

Vrouw gebruikt per ongeluk vibrator in plaats van 'gezichtmassager'
Beeld: TikTok @simply.hillary

Momenteel zijn er duizenden verschillende bedrijven die op batterijen werkende apparaten voor je gezicht op de markt brengen. Het is dus niet raar dat een dergelijke fout wordt gemaakt door de vrouw. Een vrouw heeft recent per ongeluk een vibrator gebruikt in plaats van ‘gezichtsmassager’.

Vibrator in plaats van ‘gezichtmassager’

“Jongens, ik moet jullie vertellen over het apparaat dat ik heb voor me huid,” begon ze. “Het zuigt en pulseert, dus het laat je bloed stromen. Het is geweldig!” Ze wrijft de roze vibrator over haar gezicht terwijl ze het gebruikt en vertelt kijkers dat ze er advertenties voor heeft gezien op TikTok en het bij Amazon heeft gekocht. “Je kunt het zelfs inschakelen voor meer stimulatie. Het is geweldig. Het is te verkrijgen op Amazon en TikTok overhaalde me om het te kopen”, zei ze. Er zijn zoveel vragen die opkomen. Als wat werd het op de markt gebracht? Hoe slaagde ze erin om elke vermelding van ‘persoonlijke stimulator’ of wat dan ook in de productoptie volledig te negeren?

@simply.hillary What made me go viral? #poresucker #selfcare #tiktokmademebuyit #momlife #momsoftiktok #VansCheckerboardDay #BetterTogetherChallenge ♬ original sound – Simply.Hillary

Grapje of toch niet?

Maar het lijkt erop dat Hillary een grapje maakt of dat ze in ieder geval graag meespeelt, omdat ze begon te reageren op de duizenden reacties op haar video met meer grappen. Een kijker merkte op: “Meisje, het is niet voor je gezicht. Gebruik het beneden tussen je benen. Bedank me later.” De video is meer dan twee miljoen keer bekeken, dus of ze nu wist dat het een vibrator was of niet, het antwoord heeft ze nu zeker. Gelukkig is de vrouw niet de eerste persoon die een seksspeeltje met een ‘gezichtsmassager’ door elkaar gehaald heeft. Er zijn namelijk gevallen bekend waarbij hetzelfde geval zich heeft voorgedaan.

Bron: thoughtnova.com

Beeld: TikTok @simply.hillary

Man koopt sekspop die precies op zijn vrouw lijkt: Zijn libido is extreem hoog!

Man koopt sekspop die precies op zijn vrouw lijkt: Zijn libido is extreem hoog!

Vrouw betrapt vriend tijdens het vreemdgaan door iPhone-functie

Vrouw betrapt vriend tijdens het vreemdgaan door iPhone-functie