in

‘Tijdreiziger’ weet wie het WK zal winnen!

'Tijdreiziger' weet wie het WK zal winnen!
Beeld: YouTube @footballgodfather

Het WK in Qatar is begonnen als een van de meest controversiële ooit. Mensenrechten zoals die van LGBTQ gemeenschap worden in Qatar namelijk onvoldoende of helemaal niet erkend. Verder is er ook een ander markant detail. Drie dagen voor de start van het WK, werd er een verbod gelegd op het nuttigen van alcohol. En zo kunnen we verder gaan met het lijstje. Los van alles kijkt iedereen uit naar wie het WK zal winnen.

De finale van het WK volgens de tijdreiziger

Om te weten wie kampioen wordt, moet je eerst weten wie de finale zal spelen. De verschillende landen doen hard hun best om de volgende ronde te behalen. Omdat alle landen komen om te winnen, is het niet zo makkelijk om een winnaar aan te wijzen. Iedereen weet dat zoiets als favoriet alleen op papier bestaat. Dit WK kent trouwens een van de schokkendste resultaten ooit. Volgens de tijdreiziger zal Brazilië in de finale komen te staan tegen Frankrijk. Brazilië zal het land zijn die aan het langste eind zal trekken en de Fransen zullen verslaan. Als we deze tijdreiziger moeten geloven, dan wint Brazilië zijn zesde wereldtitel.

YouTube @footballgodfather

Tijdreiziger had eerder goed voorspeld

Nadat je een voorspelling van iemand hoort, wil je graag weten waarom je het zou moeten geloven. Nou het antwoord is simpel. Deze zelfde tijdreiziger heeft namelijk een juiste voorspelling gedaan van het EK 2020. In een eerdere video had hij namelijk aangegeven dat Italië zou winnen van Engeland. Naderhand bleek dit inderdaad te kloppen. Als de tijdreiziger het wel of niet correct heeft voor de winnaar van het WK 2022 is nog maar de vraag. Op zondag 18 december 2022 wordt de finale van het WK afgewerkt. Als Brazilië en Frankrijk de finale halen, dan wordt de kans groter dat de voorspelling van de tijdreiziger klopt.

Bron: ladbible.com

NASA legt uit hoe tijdreizen eigenlijk mogelijk is

Man beschuldigd van schieten op zijn familie nadat Monopoly spelletje vreselijk mis ging