in

Volledige trailer van Rick & Morty seizoen 6 is eindelijk te zien

Voor de Rick & Morty liefhebbers hebben we wat goed nieuws. Want de volledige trailer voor seizoen zes is eindelijk uitgekomen, en het ziet er absoluut geweldig uit.

Rick & Morty seizoen 6


In de trailer zien we Jerry verkleed als Morty, de terugkeer van de ruimte Beth. En ook allerlei nieuwe avonturen voor de slimste man van het universum en zijn jongste kleinzoon. Bovendien lijkt het erop dat Rick en Summer Die Hard zullen naspelen bij Blips and Chitz. Terwijl Morty vastzit in Roy: A Life Well Lived, waar hij deze keer misschien niet terug zal gaan naar de tapijtwinkel. Ondertussen lijkt de auto van Rick een beetje een upgrade te hebben gekregen. Maar de trailer laat namelijk zien dat hij wordt vernietigd door een vurige explosie.

https://www.youtube.com/watch?v=WOkeB4ZTjFM

Einde seizoen 5

De laatste keer dat we stopten aan het einde van seizoen 5, was Evil Morty door de centrale eindige curve gebroken. Hij ontsnapte aan de oneindige universums waar Rick het slimste wezen in het universum was. De grote schurk ging naar de andere reeks oneindige universums waar er wezens zijn die slimmer zijn dan Rick. Terwijl gewone Morty de kans afsloeg om samen met hem aan Rick’s aanmatigende genie te ontsnappen.

Seizoen 6 gaat verder waar ze gebleven waren met de Citadel of Ricks die deze keer schijnbaar voorgoed werd vernietigd en Rick’s portaalgeweer zonder vloeistof. Fans van Rick en Morty zullen verwend worden wanneer de nieuwe afleveringen aankomen. Mede-maker van de show, Justin Roiland, zegt dat seizoen zes ‘f***ing amazing’ gaat worden.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Adult Swim

Man en vrouw krijgen maar liefst 6 beeldschone dochters!

Man en vrouw krijgen maar liefst 6 beeldschone dochters!

Deze kangoeroe probeert in te breken in de Russische ambassade in Australië