in

Dit zijn 9 hete films én series op Netflix die je een keer gezien wil hebben

Beeld: YouTube netflix

Heb je een filmavond op de planning? Dan moet je deze hete films en series vast wel op je lijstje zetten. Op Netflix zijn er er namelijk een aantal hete films en series, dus als je op zoek bent naar een boeiende bingewatcher dan moet je beslist verder lezen!

Hete films en series

Hieronder vindt je 9 hete films en series die heel veel blote en aantrekkelijke acteurs en actrices heeft:

1. Toy Boy

Deze serie zit namelijk vol halfnaakte Spaanse mannen. En het gaat over een stripper in Malga die vrijgelaten wordt in afwachting van een nieuw proces. Hij heeft als doel om bewijs te verzamelen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man. Hier kan je de trailer bekijken.

2. Orange Is The New Black

Deze serie zal vast wel bekend zijn bij jullie. Het gaat om de de New Yorkse Piper die terecht komt in een vrouwengevangenis, nadat zij een fout gemaakt had in haar verleden. Zij heeft het heel zwaar in de gevangenis en ontmoet ook een oude vlam waarmee ze spannende avonturen beleeft. Hier kan je de trailer bekijken.

3. Easy

Deze serie gaat over een aantal inwoners uit een grote stad die worden gevolgd in hun zoektocht naar echte liefde. Bekijk hier de trailer.

4. Magic Mike XXL

De hete film Magic Mike zal je vast wel kennen. Het gaat namelijk over een stripper die een jonge jongen de knappe Alex Pettyfer alle kneepjes van het vak leert. Kwijlen bij een strippende Channing Tatum mag. Ja, we zullen je geen spoilers meer geven, maar deze film moet je vast wel zien. Bekijk de trailer hier.

Beeld: YouTube

5. Newness

Deze film gaat over Martin en Gabi die elkaar ontmoet hebben via een datingapp. Ze proberen een relatie op te bouwen, maar ze zoeken een ongewone oplossing wanneer de verveling toeslaat. De trailer van Newness bekijk je hier.

6. Gypsy

Dit is een psychologische thriller waar een therapeut Jean Holloway een gevaarlijke en intieme relatie opbouwt met mensen die close zijn met haar patiënten. De trailer van Gypsy kan je hier bekijken.

7. 365 Days

Deze film is ook heel erg bekend bij een aantal mensen. Het gaat over een maffiabaas genaamd Massimo Torricelli die een knappe vrouw (Laura) ontmoet tijdens zijn vakantie op Sicilië. Het enige wat we kunnen aangeven is dat het wel heet aan toe gaat in deze film, dus het is een een must watch! Je hebt het namelijk in deel 1 en 2, en beide delen zijn te vinden op Netflix. Hier bekijk je de trailer.

8. Bridgerton

We hoeven je niet eens te vragen als je over deze serie heb gehoord. Het is een kostuumdrama met een ongelofelijk sexy randje. Hier kan je de trailer bekijken.

9. Sex/Life

Billie verveelt zich plots rot in haar huwelijk en begint te fantaseren haar seksleven met haar ex. Bekijk de trailer hier.

Bron: Cosmopolitan

Beeld: YouTube

Dit is alles wat je moet weten over de House Of The Dragon: releasedatum, cast en trailer van de prequel van Game of Thrones

Ophef om nieuwe Engelse Minister van Onderwijs die middelvinger opsteekt voor publiek