in

Viola Davis Transformeert als leider van het machtigste vrouwelijke leger ooit!

Beeld: Twitter @ Viola Davis

Viola Davis schittert deze herfst als hoofdpersoon in de indrukwekkende film over de historische gebeurtenissen in het machtigste koninkrijk van West-Afrika: Dahomey en het beruchte vrouwen leger wat zich verzet tegen kolonialisme.

Afrikaanse strijd tegen kolonialisme

Met een sterrencast waaronder Lashana Lynch (Captain Marvel en No Time To Die), Adrienne Warren (Orange Is The New Black), John Boyega, Shelia Atim, Jayme Lawsom en Hero Fiennes Tiffin (Harry Potter en de Halfbloed Prins), laat The Woman King het waargebeurde verhaal zien over van de machtigste staten van Afrika in de 18e en 19e eeuw in het Koninkrijk van Dahomey, het huidige Benin.

De film gaat over Nanisca (Viola Davis), de leider van de volledige vrouwelijke militaire eenheid. Samen met haar ambitieuze Nawi (Thuso Mbedu) vecht zij tegen vijanden die proberen hun rijk en eer te breken. In de trailer van de film zien wij Viola transformeren in een ware generaal die onbevreesd een groep Afrikaanse krijger vrouwen leidt in de strijd tegen Europese indringers. “Ik bied je een keuze. Vecht, of we sterven”, zegt ze zelfverzekerd terwijl de rest van de trailer clips toont van de vrouwen die trainen ter voorbereiding op wat er op hun pad komt.

Het is transformerend

“Ik ben zeer vereerd en opgewonden om dit ongelooflijke verhaal van deze stoere vrouwelijke krijgers tot leven te brengen”, vertelde Viola aan Variety: “Ik heb nog nooit een rol als deze gehad. Het is transformerend. En om er een producer in te zijn en te weten dat ik een handje heb gehad om het tot een goed einde te brengen… Ik blijf het gewoon zeggen. Die verhalen zijn buitengewoon beperkt.’ The Woman King staat gepland voor een release in de VS op 16 september 2022 en een releasedatum in het Verenigd Koninkrijk is bevestigd op 7 oktober 2022.

Bron: Glamourmagazine

Beeld: YouTube/ Twitter

Release datum van 365 Days 3 eindelijk onthuld!

Vrouw vindt $ 36k in een tweedehandse bank en mensen kunnen niet geloven wat ze met het geld heeft gedaan!