in

Eerste trailer van ‘Day Shift’ zit vol verrassingen

Beeld: YouTube @ Netflix Nederland & België

Mensen zijn heel erg enthousiast over de nieuwe film van Netflix die volgende maand uitkomt, met zijn all-star cast die de kijkers een ‘heleboel plezier’ zal brengen. Day Shift is een gloednieuwe actiekomedie met Jamie Foxx, Dave Franco en Snoop Dogg in de hoofdrollen. De film komt van zoals de trailer al aangeeft de ‘jongens die John Wick hebben geleerd hoe hij a** moet schoppen’.

‘Day Shift’

“Jamie Foxx speelt de hoofdrol als een hardwerkende vader die zijn dochter een goed leven wil bezorgen, maar zijn alledaagse baan als zwembad schoonmaker in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten: het jagen op en doden van vampiers als lid van een internationale unie van vampierjagers.” En dat is nog niet alles, want de film is ook geproduceerd door John Wick-regisseur Chad Stahelski, en geschreven door Tyler Tice en Shay Hatten (Army of the Dead, John Wick: Chapter 3 – Parabellum), wat betekent dat de zaken in goede handen zijn. Als we de trailer bekijken zien we dat het veel weg heeft van een horrorfilm, maar als we ook kijken naar de hoofdrol spelers is er zeker geen gebrek aan actie of komedie.

Releasedatum

De film kan je vanaf 12 augustus op Netflix bekijken en fans zijn al enthousiast om wat vampier slachting te zien van Foxx en co, met een tweeting nadat Netflix de trailer deelde: “Ik ben 100% in.” Iemand anders schreef: “Dit ziet eruit als een heleboel plezier!!!” Een derde voegde eraan toe: “Damn it looks sooooo good.” Netflix plaatste de trailer ook op YouTube, waar anderen snel waren om de premisse te vergelijken met andere favorieten.

Bron: Film vandaag & Unilad

Beeld: YouTube

Vrouw die blind werd na het tatoeëren van oogballen heeft helemaal geen spijt

Vrouw die blind werd na het tatoeëren van oogballen heeft helemaal geen spijt

Grease de musical binnenkort weer te zien in het theater