in

De trailer voor Hocus Pocus 2 is eindelijk uitgekomen, en de Sanderson zusjes zijn terug in actie.

In de clip van 80 seconden spelen Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy opnieuw hun rol, en we kunnen niet wachten om te zien wat de boze heksen zussen voor ons in petto hebben. Het tweede deel van Hocus Pocus komt bijna 30 jaar na de eerste film. Vorige maand kondigde Disney aan dat we het vervolg op 30 september zullen zien.

Trailer

Behalve dat Winnie, Sarah en Mary Sanderson weer van de partij zijn, onthult de trailer dat de beroemde Black Flame Candle terugkeert, net als het magische boek. In Hocus Pocus 2 beginnen de Sandersons aan een wraakactie nadat ze per ongeluk zijn teruggebracht naar het hedendaagse Salem door drie middelbare scholieren (gespeeld door Whitney Peak, Lilia Buckingham en Belissa Escobedo). Deze leerlingen moeten dan proberen om de Sanderson zussen te stoppen van een totale ravage aan te richten in de stad voor zonsopgang op All Hallows ‘Eve, Digital Spy meldt. Tijdens een presentatie vorige maand trakteerde Disney het publiek op een voorproefje van de aankomende film, waarbij beelden werden afgespeeld waarop te zien was hoe de jonge meisjes per ongeluk de heksen opriepen.

Magie van de film

De originele film werd uitgebracht in 1993 en het spookfestijn uit de jaren negentig werd geregisseerd door Kenny Ortega. Anne Fletcher heeft de regie van Hocus Pocus 2 op zich genomen. In een interview met Entertainment Tonight in 2017 zei Ortega dat hij er alleen voor in was om Hocus Pocus 2 te doen als Midler, Parker en Najimy dat ook waren. Hij zei: “Ik zou graag een vervolg zien, en ik denk dat de fans graag een vervolg zouden zien. Ik denk dat het veel leuker zou zijn om de dames terug te brengen.”Ortega vervolgde: “Ze zijn allemaal nog vitaal en in hun bloei en in staat om zoveel te doen dat het geweldig zou zijn om Bette en Kathy en Sarah samen terug te zien komen om nog een film te doen en ik denk dat ze dat graag zouden willen.”

In een gesprek met Entertainment Weekly ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Hocus Pocus, sprak Parker over de magie van de film en zei dat het ‘geweldig’ is dat mensen er nog steeds van genieten. Ze zei toen: “Ik denk niet dat iemand van ons die de film destijds maakte, had gedacht dat Hocus Pocus zo’n lang leven zou hebben. “Mensen vertellen me de hele tijd dat ze ermee opgegroeid zijn, en dat ze er nog steeds naar kijken. Ik vind het geweldig.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

Expert toont welke negatieve effecten één blikje Diet Cola op je lichaam kan hebben

Luchtvaartmaatschappij installeert wereldprimeur: stapelbed in economy voor langeafstandsvluchten