in

Netflix bevestigd dat The Lincoln Lawyer terugkomt voor een tweede seizoen

Beeld: YouTube/ Netflix

Netflix bevestigde het nieuws op Twitter op dinsdag (14 juni): “LA’s beste advocaat is terug. The Lincoln Lawyer zal terugkeren voor seizoen 2 op Netflix.” The Lincoln Lawyer seizoen één kwam pas vorige maand op Netflix, maar het duurde niet lang voordat Twitter begon te gonzen met lovende recensies.

De serie

De show heeft zichzelf een indrukwekkende score van 79 procent op Rotten Tomatoes en is bekeken voor meer dan 260 miljoen uur wereldwijd. De serie heeft Manuel Garcia-Rulfo en Maggie McPherson in de hoofdrollen en is gebaseerd op Michael Connelly’s roman The Brass Verdict uit 2008. Netflix officiële seizoen één synopsis luidde: “Aan de kant gezet na een ongeval, herstart hotshot Los Angeles advocaat Mickey Haller zijn carrière en zijn handelsmerk Lincoln wanneer hij een moordzaak aanneemt.” Onnodig te zeggen dat fans moeite hadden om hun hoofd koel te houden toen ze hoorden dat de show terug zou komen, en velen deelden hun opwinding onder Netflix’ tweet. Een persoon tweette: “Het beste nieuws van de hele dag”, terwijl een ander herhaalde: “Geweldig, ik vond het eerste seizoen geweldig.” “Wanneer? We willen het meteen,” zei een derde, met een vierde die toevoegde: “Ik kan niet wachten.” Een vijfde social media gebruiker schreef: “Dat is het beste nieuws dat ik de hele dag heb gehoord! Zo zo heel erg blij voor het hele #LincolnLawyer team!”

Releasedatum

Hoewel de releasedatum voor seizoen twee nog moet worden bevestigd, weten we dat seizoen één van de show werd opgepikt door Netflix 18 maanden voordat het werd uitgebracht op het streamingplatform, wat betekent dat een nieuw seizoen waarschijnlijk volgend jaar op schermen zal komen. Wat weten we nog meer? Nou, seizoen twee zal zich richten op het vierde boek in Connelly’s Lincoln Lawyer-serie, The Fifth Witness. Seizoen één was gebaseerd op het tweede boek, terwijl de film van 2011 met Matthew McConaughey zijn inspiratie haalde uit het eerste boek. Als je niet zeker weet of je tot 2023 kunt wachten om je ogen de kost te geven in The Lincoln Lawyer, dan zul je blij zijn om te weten dat fans van de show op Twitter een hele reeks andere juridische drama’s hebben voorgesteld om je tanden in te zetten, waaronder Suits, How To Get Away With Murder, Better Call Saul en All Rise.

Bron: Unilad

Beeld: Twitter

Ernstig bedreigde orang-oetan gespot terwijl hij sigaret rookte in de dierentuin

Deze vrouw deelt angstaanjagende ervaring van geboren worden in polygamie sekte