in

Dit zijn nieuwe Netflix-releases die iedereen moet zien

Beeld: YouTube @Netflix

Ondanks 2022 een van de moeilijkste jaren voor Netflix is, brengt de streamingdienst elke week nieuwe Netflix-releases uit. En we bieden ook graag een meer gecureerde blik op de meest interessante titels die op het platform zullen verschijnen.

Nieuwe Netflix-releases

We trappen onze nieuwste blik op nieuwe Netflix-releases om op je kijklijst te zetten af met The Sandman. Het is een langverwachte verfilming van de DC-comic-serie van Neil Gaiman. De releasedatum van deze serie was op 5 augustus en is een 10-delige mix van mythe en donkere fantasie. Het is gemengd met elementen van historisch drama en hedendaagse fictie. Bovendien bestaat de cast uit onder andere Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Gwendoline Christie, Jenna Coleman, en Stephen Fry.

Carter

Laten we het nu hebben over Koreaanse titels. De streamer heeft zijn legioen van K-drama fans zeker niet verwaarloosd dit jaar. Grote nieuwe Netflix-releases in deze lijn omvatten een Koreaanse remake van de streamer’s wereldwijde smash hit Money Heist. Evenals een hartverwarmend nieuw drama, Extraordinary Attorney Woo, dat op dit moment tot de meest bekeken titels van Netflix behoort. De volgende? De Koreaanse film Carter, ook op 5 augustus, vol actie, heeft een verhaal dat doet denken aan de eerste Bourne-film. Het is ook de eerste grote Koreaans-talige Netflix film release set voor de tweede helft van dit jaar.

The Town

The Town: Dit door Ben Affleck geleide heist drama is een klassieker. Afflecks personage maakt deel uit van een dievenbende, hij wordt verliefd op de manager van een bank die ze beroven, en dit is ook een van de laatste filmrollen van Pete Postlethwaite. En hij steelt een glorieuze, onheilspellende scène in de bloemenwinkel tegen het einde van de film. Verschijningsdatum: 1 augustus.

Clusterfk: Woodstock ’99

Clusterfk: Woodstock ’99: Het moest een heropleving worden van het iconische muziekfestival uit 1969. In plaats daarvan werd de 1999-versie van Woodstock, zoals de titel van deze Netflix-documentaire suggereert, één gigantische clusterfk. Verschijningsdatum: 3 augustus.

Bron: Bgr

Beeld: YouTube @ Netflix

Eerste keer je oprit oprijden met peperdure Porsche loopt helemaal mis

Domme dieven zuigen diesel uit een bus: blijkt urine en meer uit de septic tank te zijn