in

Polyamoreus koppel reageert terug op wrede trollen

Alex, Shalaun en Shantell, uit Houston, Texas, staan op sociale media bekend als ‘de familie Portah’ en hebben een online aanhang opgebouwd voor hun polyamorie relatie. Alex en Shalaun waren 20 jaar getrouwd voordat Alex werd betrapt op een affaire met Shantell, die hij op zijn werk ontmoette. Maar nu hebben ze te maken met wrede trollen, en ze reageren op de slechtste commentaren die ze hebben ontvangen.

De affaire

Voordat de polyamoreuze relatie begon, waren Alex en Shalaun bijna 20 jaar getrouwd en hadden ze twee kinderen. Maar toen Shalaun de affaire van Alex met Shantell ontdekte, zette dat hun huwelijk op zijn kop. Shalaun besloot uiteindelijk om Shantell te ontmoeten en tot ieders verrassing was het meteen raak tussen de drie. Nadat ze hun relatie opnieuw hadden bekeken, begonnen ze het idee van polygamie te onderzoeken. Het besluit van het drietal om bij elkaar te blijven stuitte aanvankelijk op verzet van de familie.

Wrede trollen

In de afgelopen vijf jaar hebben ze geleerd om de uitdagingen van het driemanschap het hoofd te bieden. Ze werken nu als relatiecoaches, begeleiden en ondersteunen andere stellen op hun reis. In 2021 deelde de familie Portah hun verhaal op My Extraordinary Family en ze zijn terug op Truly om te reageren op enkele van de beste en slechtste commentaren die ze hebben ontvangen. Ze kregen online regelmatig kritiek op hun relatie. Een van de gemene reacties luidt: “Ik kan niet geloven dat mensen vreemdgaan normaliseren.” Een andere reactie luidt alvolg: “Wat gebeurt er als hij zijn tweede vrouw bedriegt?” “Dit is ziek en walgelijk, vooral hoe er kinderen bij betrokken zijn.”

Vier jaar later is het stel nog steeds gelukkig verliefd en toegewijd aan het samen opbouwen van hun gezin. Alex en Shantell verwelkomden vorig jaar hun eerste dochter. Shalaun vertelde Truly: ‘We begonnen in een rotsachtige positie, maar we hebben elkaar leren kennen en geleerd hoe we op verschillende manieren en manieren van elkaar kunnen houden.’

Bron: YouTube

Deze man vertelt openhartig zijn verhaal van zijn transitie van vrouw naar man

Vrouw onthult hoe je € 180.000 per jaar kan verdienen door je uitwerpsel te doneren