in

Vrouw koopt per ongeluk hele buurt van 85 woningen wegens typfout

Beeld: YouTube @VESA Channel

Een vrouw kocht per ongeluk een hele buurt van 85 woningen in plaats van één, vanwege een typfout in haar papierwerk. De huiseigenaar, die naamloos blijft, heeft $ 594.481 (£ 491.047,25) uitgegeven aan wat volgens haar een huis was in Sparks.

85 woningen

Toen ze echter haar papieren invulde bij de taxateur in Washoe County, ontdekte ze dat ze nu de eigenaar was van 84 andere eigendommen. Evenals twee gemeenschappelijke ruimtes. Haar nieuwe eigendommen werden geschat op ongeveer $ 50 miljoen (£ 40.865.550,00). Wat betekent dat ze veel meer kreeg dan waar ze op had gerekend.

In de documenten stond op 25 juli dat ze eigenaar is van ‘kavels één tot en met 85… en gemeenschappelijke ruimtes A en B’ vanwege een kennelijke fout in haar papieren. Cori Burke, de belangrijkste plaatsvervangend beoordelaar voor Washoe County, was van mening dat het probleem lag bij Westminster Title, ‘een full-service titelbedrijf’ in Las Vegas. De schokkende fout betekende dat de huizenkoper ook de eigendomsbewijzen kreeg voor tal van andere eigendommen, meldde The Reno Gazette-Journal.

Een fout

“Omdat het vrij duidelijk was dat er een fout was gemaakt, nam onze afdeling beoordelingsdiensten onmiddellijk contact op met Westminster Title, zodat ze konden beginnen met het corrigeren van de eigendomsketen voor de 86 eigendommen die ten onrechte waren overgedragen.” De huidige huiseigenaar kan de overdracht echter afwijzen. Maar er zijn momenteel geen tekenen dat ze het proces van overdracht van de eigendommen heeft stopgezet.

Ze zei: “Dit specifieke geval is net iets interessanter vanwege het aantal percelen dat erbij betrokken is. Ze vervolgde: “Ik denk dat iemand zou kunnen proberen om dingen moeilijk te maken. Het titelbedrijf heeft echter ook het aanbod en de aanvaarding voor de aankoop in het dossier, dus de bedoeling is vrij duidelijk.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @VESA Channel

John Wick 4 wordt de langste film in de franchise

Man slaat op vuilnisbak: wat er gebeurd zag niemand aankomen!