in

Schoonmoeder koopt bijpassende pyjama’s voor haar kleinkinderen behalve voor het stiefkind van haar zoon

Schoonmoeder koopt bijpassende kerstpyjama's voor haar kleinkinderen behalve voor het stiefkind van haar zoon
Beeld: Facebook @Spotted : Brierley Hill and local

Een moeder is bestempeld als ‘wreed’ en ‘slecht’ nadat ze voor al haar kleinkinderen bijpassende pyjama’s kocht, behalve voor het stiefkind van haar zoon.

Bijpassende pyjama’s

De vrouw, van wie de naam onbekend is, deelde een foto van haar kleinkinderen voor de kerstboom in hun nieuwe pyjama. Het kind van haar schoondochter uit een eerdere relatie was de enige die de pyjama met patroon niet droeg. Een verontwaardigde vriend van de familie deelde het kiekje met de lokale Facebookgroep van Brierly Hill, waar het op zondag werd geplaatst met het onderschrift: ‘Some people out there with no heart! Een vriend van mij is getrouwd. Schoonmoeder kocht bijpassende pyjama’s voor alle kinderen, behalve voor degene die niet van haar zoon is. Heeft ze het mis? [vroeg de persoon die de foto instuurde. Honderden respondenten walgden van de acties van de grootmoeder en hekelden haar gedrag door te zeggen dat ze ‘wreed’ en ‘puur kwaad’ is.

Hoe kun je een kind anders behandelen dan ieder ander kind, wreed en totaal onacceptabel. Voor mij is het alles of niets”, schreef iemand. Dit is afschuwelijk!” voegde iemand anders eraan toe. Zelfs als ze ze niet wilde kopen, had ze kunnen aanbieden om ze te bestellen als ze betaalden! Een ander deelde: ‘Een kind is een kind, of het nu van jou is of niet, ze zouden allemaal hetzelfde behandeld moeten worden! Wat een schande voor dat kind om zo’n familie te hebben! Wat kleinzielig! Een aantal mensen bekritiseerde de ouders ook omdat ze hun kinderen de pyjama lieten dragen en hun broertje of zusje erbuiten lieten.

Gemengde reacties

‘Helemaal verkeerd. Ik zou de kinderen de pyjama niet hebben laten dragen of foto’s hebben laten maken”, benadrukte een Facebook-gebruiker. Om heel eerlijk te zijn, de ouders hebben het mis door de andere kinderen de pyjama te laten dragen,” vond iemand anders ook. Ik zou ze teruggegeven hebben en gezegd hebben dat ze alles krijgen of niets krijgen. Zo simpel is het. Niemand zou zijn kinderen zo moeten laten behandelen.

Terwijl een meerderheid van de commenters vond dat de grootmoeder fout zat, waren er een paar mensen die haar verdedigden. ‘Uiteindelijk is het haar keuze,’ benadrukte een persoon. Ik zou niet zeggen dat ik het ermee eens of oneens ben, want aan het eind van de dag gebeurt dit tegenwoordig veel en mensen hebben hun eigen manier die sommigen als verkeerd zullen zien en anderen niet.

Bron: Dailymail

Influencer ervaarde beschamend voorval in vliegtuig: “Opeens waren mijn meloenen voor iedereen zichtbaar!”

Fitness influencer ervaarde beschamend voorval in vliegtuig: “Opeens waren mijn meloenen voor iedereen zichtbaar!”

Vrouw die een triootje regelde voor de verjaardag van haar man, onthult dat het haar deed beseffen dat ze lesbisch is

Vrouw die een triootje regelde voor de verjaardag van haar man, onthult dat het haar deed beseffen dat ze lesbisch is