in

Vrouw die documentaire over oplichter ziet, toch opgelicht door hem!

Vrouw die documentaire over oplichter ziet, toch opgelicht door hem!
Beeld: YouTube & Twitter

“The Tindler Swindler” is een oplichter die verschillende vrouwen heeft opgelicht. Zijn echte naam is Simon Leviev en wie naar hem kijkt, zou niet denken dat hij een oplichter is. Er is een documentaire over “The Tindler Swindler” en in die documentaire wordt alles over deze oplichter breedvoerig uitgemeten.

De streken van oplichter “The Tinder Swindler”

The Times of Israel is het medium die het verhaal van de vrouw wereldkundig maakte. De vrouw is namelijk slachtoffer van zijn streken. Wat het verhaal nog mooier maakt, is dat de vrouw wel degelijk op de hoogte was wie “The Tindler Swindler” is. Hoewel ze over al die informatie beschikte, is ze toch gepakt door hem. Volgens The Times Of Israel heeft “The Tindler Swindler” de vrouw voor maar liefst € 124607.61 bestolen. Het slachtoffer heet Tranov en was op de hoogte van de documentaire. Kort na de lancering van de documentaire leerde ze hem kennen.

YouTube @ WatchMojo.com

Opgelicht door zijn bekende streken te gebruiken

“The Tindler Swindler” zag in Tranov de ideale prooi om te verslinden. Zo heeft hij haar beloofd dat hij haar auto zou vervangen. Wat er daarna gebeurde, is dat de vrouw doodleuk bedrogen is geworden door hem. Verder mag worden aangegeven dat de vrouw wel een beetje naïef met de zaak is omgegaan, omdat er een heel documentaire over de oplichter is verschenen. Dit zag de vrouw en deed precies niets met de info. Hoe heeft ze dit kunnen laten gebeuren? Wat het ook mag zijn, de vrouw heeft zeker niet eraan gedacht om gepaste maatregelen te treffen. Dit zal voor de vrouw een harde les zijn dat je niet klakkeloos geld moet uitgeven. De volgende keer zal ze zeker op haar passen letten.

Bron: funx.nl

Zwaarste jongen ter wereld maakt grootste comeback!

Zwaarste jongen ter wereld maakt grootste comeback!

Deze vrouwen behoren tot de langste ter wereld en gebruiken hun lengte in hun voordeel