in

Verhuurder toont appartement zonder toestemming van huurster en ontlokt wraakreactie

verhuurder
Beeld: Pexels

Het vinden van een huurwoning is soms geen gemakkelijke taak, en als je erin slaagt, hoop je op een discrete en meewerkende verhuurder. Helaas heeft niet iedereen dat geluk, en soms moeten we problemen zelfstandig oplossen, of erger nog, de verhuurder onaangekondigd aan de deur vinden. Onlangs vermaakte een jonge vrouw het internet met haar verhaal over hoe ze wraak nam op haar huisbaas nadat hij het appartement zonder haar toestemming aan potentiële huurders had laten zien.

Meewerkende verhuurder

Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen, al is het gehuurd en niet jouw wettelijke eigendom, is het essentieel om het te beschouwen als je eigen persoonlijke toevluchtsoord, waar je vrij bent om jezelf te zijn en waar privacy gerespecteerd moet worden. Helaas gebeurt dit niet altijd, en sommige verhuurders kunnen behoorlijk opdringerig zijn, zoals het geval was met Taylor. Ze besloot echter op een originele manier terug te vechten. Geïrriteerd door de houding van de huisbaas en zijn ongevraagde rondleidingen, bedacht ze een idee dat veel mensen grappig vonden. De huisbaas stuurde haar een bericht waarin hij vroeg of ze thuis kon blijven, omdat een potentiële huurder het appartement wilde bekijken, en hij hem graag wilde rondleiden.

Beeld: Pexels

Onaangekondigd bezoekers

Het bleek dat dit niet de eerste keer was dat hij onaangekondigd bezoekers binnenliet: “zijn verontrustende beheer van het gebouw omvat ook rondleidingen door ons appartement zonder onze toestemming.” Taylor was er helemaal klaar mee en besloot de potentiële huurders af te schrikken door alle kamers te behangen met post-its en briefjes. Op een van de briefjes schreef ze dat het grootste probleem van het huis de aanwezigheid van talrijke parasieten was. Vervolgens hing ze een opvallend briefje op in de keuken en badkamer, waarin ze vroeg om deze grondig schoon te maken vanwege de aanwezigheid van veel kakkerlakken. Ze nam ook opzettelijk vrouwelijke hygiëneproducten en liet deze rondslingeren. Daarna vroeg ze haar volgers om andere ideeën om de huisbaas ervan te weerhouden vreemden binnen te laten zonder haar toestemming. Hoewel er geen informatie was over de reactie van de huisbaas, is het waarschijnlijk dat haar plan hem heeft ontmoedigd.

Bron: Curioctopus

jurk

“Gênant moment: Vrouw draagt jurk tijdens brunch, maar komt pas later achter haar blunder

zonder kleren

Influencer geniet ervan om zonder kleren in huis te lopen: “Ik houd ervan om de vrije buurvrouw te zijn.”