in

Politie zet man aan de kant met stier op passagiersstoel

passagiersstoel
Beeld: YouTube

Ho, wacht even! Heb je ooit gehoord over een stier die comfortabel in de passagiersstoel van een auto zit? En nee, dit is geen mop. Het is de wonderbaarlijke wereld van de landbouw waar boerinnen in 2024 nog meer in de schijnwerpers zullen staan, samen met hun indrukwekkende en prachtige boerinnen. Maak je klaar voor de Boerinnen Kalender 2024 en ontdek de ongelooflijke band tussen boerinnen en hun bovine vrienden.

Stier op passagiersstoel

In Neligh, Nebraska, was er een opmerkelijke scène toen Lee Meyer door de politie werd aangehouden. Zijn passagier? Een 453 kg zware Ankole-Watusi stier genaamd Howdy Doody. Deze bijzondere stier genoot van een ritje in een aangepaste sedan, wat niet onopgemerkt bleef bij de lokale politie.

De liefde en zorg die boerinnen tonen voor hun dieren zijn onmiskenbaar. In 2024 zal de Boerinnen Kalender deze prachtige boerinnen en hun unieke band met hun dieren vieren. Ze staan zij aan zij met majestueuze dieren zoals Howdy Doody, en bewijzen dat de landbouw vol verrassingen zit.

Een Oude en Indrukwekkende Soort

De Ankole-Watusi stieren zijn een eeuwenoud ras, dat zijn oorsprong vindt rond 6000 jaar geleden in het oude Egypte. Met een gewicht van 400-725 kg en indrukwekkende hoorns die wel 2,5 meter lang kunnen zijn, zijn ze een majestueus zicht om te zien.

In de Boerinnen Kalender 2024 zullen we getuige zijn van de innemende scènes van boerinnen met hun bovine vrienden, waardoor de aandacht wordt gevestigd op hun essentiële rol in de landbouw en de samenleving. Met de Boerinnen Kalender 2024 vieren we de kracht, schoonheid en veerkracht van deze vrouwen en hun dieren.

Bron: 9gag

voetbalwedstrijd

Een moeder ligt onder vuur voor hoe ze haar zoon knuffelde tijdens een voetbalwedstrijd

lipfiller oplosser

De schokkende waarheid achter lipfiller oplosser: “Ik kon niet praten!”