in

LOLLOL WTFWTF

Miljonair geeft 99% van zijn fortuin weg als hij sterft om zijn kinderen gemotiveerd te houden om te werken

miljonair geeft fortuin weg

Een bescheiden miljonair heeft onthuld dat hij 99 procent van zijn fortuin zal doneren zodat zijn kinderen gemotiveerd blijven.

Miljonair geeft 99% van fortuin weg

Dave Fishwick is een self-made miljonair uit de arbeidersklasse die zijn eigen bank lanceerde tijdens de financiële crisis van 2008. Zijn bedrijf, Burnley Savings and Loans, is een gemeenschapsbank die lokale bedrijven helpt te bloeien.

Hoewel hij ooit leefde van de verkoop van minibusjes, heeft de miljonair beloofd het grootste deel van zijn fortuin te schenken in plaats van het aan zijn kinderen na te laten. Hij voegde eraan toe dat hij zijn kinderen niet wil “belasten” met zijn rijkdom.

Hij vertelde de Daily Star: “Het is zo belangrijk dat de kinderen hard werken. Want ik heb veel mensen gezien die succesvol en rijk zijn geworden en hun kinderen verwennen en de kinderen hebben geen enkel begrip van geld. “Ik ga 99 procent van mijn vermogen weggeven als ik overlijd, welke week, welk jaar het ook is. Hopelijk duurt het nog lang.”

Uitstekende werkethiek

Fiswick voegde eraan toe dat hij, omdat hij ooit drie banen had, een uitstekende werkethiek had ontwikkeld. Iets wat hij graag aan zijn kinderen wil doorgeven. Hij zei: “Het is belangrijk dat je die werkethiek hebt. Maar mijn kinderen zijn het daar niet altijd mee eens, maar het zijn goede kinderen.” Maar als het gaat om Fiswick’s eigen ego, deelde de ondernemer in een apart interview met de Daily Star dat zijn vrouw hem meestal aan de grond houdt met corned beef hash diners.

Hij zei: “Als ik ergens ben geweest, voor een grote vergadering of een tv-evenement of ik ben iets aan het filmen en ik kom thuis en zeg ‘oh ik zag zo en zo’ en dan zegt zij ‘laat die onzin maar zitten Dave, wil je corned beef hash of cottage pie voor bij de thee’ en dat houdt je meteen met beide benen op de grond.”

Bron: Ladbible

Vieze foto

Vrouw zegt afspraak af na zien van walgelijk detail op pikante ondergoed foto van date

Ex-werknemer probeert bedrijf voor € 24666061.68 aan te klagen: 'Valt door de mand door vakantiefoto van gezin!'

Ex-werknemer probeert bedrijf voor € 2.5 miljoen aan te klagen: ‘Valt door de mand door vakantiefoto van gezin!’