Beeld: YouTube @ N4NEWS OFFICIAL
in ,

Zwemmer komt goed weg: op het nippertje ontsnapt aan een haai!

In een video die momenteel viraal gaat, is er een man te zien die aan het zwemmen is in het water in Australië. En je gelooft het of niet, maar tijdens het zwemmen is hij op het nippertje ontsnapt aan een haai. Al schreeuwend maakte hij gebruik van een kleine kooi om de haai af te schrikken, terwijl hij de grootste moeite heeft om terug in de boot te klimmen.

Goede of slechte vriend?

Terwijl de meeste mensen dit gebeuren als schokkend zouden ervaren, is er op de achtergrond duidelijk te horen hoe zijn vriend aan lachen is. De video werd gedeeld door sea life TikTok page Deep Blue met als bijschrift: “Nog net ontsnapt aan een aanval van een haai” “Een zwemmer die bijna ten prooi is gevallen aan een tijger haai, terwijl hij probeerde in de boot te klimmen. Dit alles gebeurde in een badplaats genaamd Snapper Rocks dicht bij de Gouden kust van Australië.”

Aan het einde van de video is te zien dat de man weer veilig in de boot klimt, terwijl hij zegt: “Ben je serieus vriend?” Momenteel heeft de video al meer dan negen miljoen kijkers en duizenden reacties van mensen die zich niet kunnen voorstellen dat de vriend zich heel laks heeft opgesteld met betrekking tot het schokkende voorval.

@xdeep_blue Escaped last time from shark attack. A diver suffering from a tiger shark attack, while trying to climb back into the boat. The scene unfolds in waters Snapper Rocks near the Gold Coast of Australia. #xtigershark🦈 #xtigershark #xsharks ♬ Originalton – DEEP BLUE

Schokkende reacties

“De lach van zijn vriend is typisch Australisch!” schreef iemand, terwijl een andere schreef “Echte broederliefde!! Lachen en je belachelijkheid vastleggen!” Een derde reactie luidde als volgt: “Zonder de omschrijving te lezen wist ik dat dit Australië was” Sommige mensen hebben zelfs gezworen nooit meer in de zee te gaan en in dit kader reageerde een persoon als volgt: “Ik zou gewoon sterven van een hart aanval” Een andere die zijn vriend getagd heeft, zei het volgende: “Kijk, dit is waarom ik bang ben voor de zee” Een andere zei: “Tijger haai. Ik weet niet in hoeverre mensen wel beseffen dat dit fataal kon aflopen.”

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @ xdeep_blue

Vrouw vindt $ 36k in een tweedehandse bank en mensen kunnen niet geloven wat ze met het geld heeft gedaan!

Man’s kleren gescheurd na aankomst op de luchthaven