in

WTFWTF

Vrouw die blind werd na het tatoeëren van oogballen heeft helemaal geen spijt

Vrouw die blind werd na het tatoeëren van oogballen heeft helemaal geen spijt
Beeld: Instagram @amberluke666

Een instagram model die bijna haar hele lichaam bedekt heeft met tattoos zegt geen spijt te hebben van haar ‘ongewone’ uiterlijk. Dit ondanks het feit dat ze voor drie weken blind werd, omdat ze haar ogen ook liet tatoeëren. De 27-jarige Amber Luke heeft voor fronsende wenkbrauwen gezorgd nadat zij meer dan $ 250,000 heeft uitgegeven aan tattoos en extreme body make-overs, wat ervoor gezorgd heeft dat haar lichaam voor 98 procent bedekt is met inkt.

Veerkrachtig

Ondanks de verontwaardiging en herhaaldelijke verzoeken van haar fans om hiermee te kappen, geeft de influencer dat haar transformatie “elke cent waard is”. Dit geeft ze aan, omdat ze naar eigen zeggen “ingezien heeft hoe veerkrachtig ze is” nadat ze haar lichaam blootgesteld heeft aan deze processen.

Gezondheidsproblemen

Amber heeft binnen zeven jaar maar liefst 600 tattoos aan haar lichaam aangebracht en van stoppen wil ze niets weten. Dit besluit heeft ze genomen ondanks het feit dat het proces hartproblemen en tijdelijke zichtverlies met zich meebrengt. Zij schreef: “Het is nu vijf jaar geleden toen ik voor drie weken niet kon zien en volledig afhankelijk was van anderen. “De martelende procedure hield in dat er vier injectiespuiten in elk van mijn oogbollen geplaatst moesten worden” “Na de ingreep heb ik twee dagen lang blauwe tranen gehuild.” Amber heeft dit moment in haar leven herdacht door een tattoo van een vrouw die blauwe tranen weent, op haar borst te laten aanbrengen.

Verschrikkelijk proces

In 2019 liet ze haar licht schijnen op het proces in een interview bij Barcoft TV: “Ik weet niet waar ik moet beginnen om het gevoel te beschrijven, het beste wat ik me kan heugen is het moment dat mijn oogbollen geprikt werden met de injectienaald. Het was te vergelijken met 10 scherven glas die in mijn ogen werd gewreven.

“Dit gebeurde vier keren in elk van me oog, dit was verschrikkelijk. “Als je oogbollen op een correcte manier is getatoeëerd, mag je niet blind raken. “Het model heeft ook aangegeven dat ze haar tong tot twee keren toe in de helft heeft laten snijden. Ze sprak over de ‘ondraaglijke’ pijn die hiermee gepaard ging toen dit mislukt was tijdens de eerste keer. Uiteindelijk was de arts genoodzaakt om door het littekenweefsel te snijden. Zij heeft aangegeven dat de eerdere ervaringen haar bijna op andere gedachten gebracht heeft. Toch heeft ze recent ervoor gekozen om onder het mes te gaan en $ 70,000 uit te geven aan borst inplanten.

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram @ amberluke_666

GentleMinions: Het nieuwe TikTok fenomeen

Eerste trailer van ‘Day Shift’ zit vol verrassingen