in

Dit zijn de meest schokkende tattoo cover-ups!

Dit zijn de meest schokkende tattoo cover-ups!
Afbeelding: Screenshot YouTube kanaal Truly

Een tattoo zetten is leuk. Maar dit brengt wel met zich mee dat je goed over na moet denken. Zeker als je moet bedenken dat een tattoo er zal zijn voor de rest van je leven. In dit artikel belichten we een paar mensen die een make-up tattoo cover-up zijn ondergaan. Je zult verbaasd raken over de voor- en na-effect ervan.

Tattoo cover-up van Steven

De eerste schokkende tattoo cover-up is die van Steven. Steven is een 35-Jarige man en heeft nagenoeg zijn hele lichaam met tattoos bedekt. Een van de tattoos die Steven heeft laten zetten is aan zijn vingers. Aan zijn vingers heeft hij verschillende letters getatoeëerd die samen de woorden ‘King Cappo” vormt. Volgens hem is dit zijn bijnaam. Hij werd door een make-up artiest helemaal omgetoverd tot een man zonder tattoos. Toen de artiest klaar was met hem, was het tijd om zijn familie en vrienden deelgenoot te maken van het geheel. Ze waren allemaal verbaasd.

Beeld: YouTube @ Truly

Cover-up van Ethan en Becky

Een andere indrukwekkende en schokkende tattoo cover-up is die van Ethan en Becky. Ethan heeft ook zijn hele gezicht met tattoo bedekt. Volgens hem heeft hij hiervoor gekozen, omdat hij het cool vindt. Ook bij Ethan was de voor- en na-effect van de tattoo make-up cover-up enorm. De eerste wie dit zag is zijn vriendin. Zij was geschokt, maar gaf aan dat ze hem liever zag met zijn tattoos. Becky is ook een van de personen die zo een transformatie als de twee voorgaande personen heeft ondergaan. Ook in haar geval waren haar vrienden verbaasd. Omdat tattoos permanent zijn, is het bedenkelijk om zo een experiment te ondergaan. Het is namelijk moeilijk om te zeggen dat je van je tattoos af wil, nadat je jezelf zonder tattoos hebt gezien. Het algemeen advies luidt dus altijd: denk goed erover na voor je een tattoo gaat zetten.

Bron: YouTube

Hoe is het om... een polyamoreus gezin te zijn?

Hoe is het om… een polyamoreus gezin te zijn?

Man met aubergine die meer dan 4 kg weegt kan de daad niet meer doen