in

Man zonder haar laat rand op zijn hoofd tatoeëren en is verbaasd van het resultaat

resultaat tatoeage

Een man besloot een tatoeëerder te bezoeken om iets aan zijn terugwijkende haarlijn te doen en was verrast door het resultaat.

Voorhoofd tatoeëren

Gianluca bezocht zijn plaatselijke tatoeagesalon, Gipsy.g Tattoo & Piercing in Fondi, Italië. Hij vroeg de kunstenares, Maria Gina Altobelli, of ze een pony op zijn voorhoofd kon tatoeëren. Altobelli was verrast door het verzoek en deelde het proces op sociale media. In de video schreef ze in het bijschrift: Mijn klant heeft altijd gedroomd van pony’s en ik heb zijn wens in vervulling laten gaan.

@gipsygtattooer

Il mio cliente ha sempre sognato la frangetta ed io ho esaudito il suo desiderio 💖

♬ Furore – Paola & Chiara

Het verrassende resultaat

Toen de tatoeage uiteindelijk voltooid was, was hij verbluft door het resultaat. Hij zag het resultaat in de spiegel en fronste zijn gezicht. Het leek alsof hij zijn haarlijn weer terug had! Het was ongelooflijk hoe de tatoeage zijn uiterlijk volledig transformeerde en zijn zelfvertrouwen een enorme boost gaf. Mark was opgetogen en deelde zijn ervaring op sociale media, waar het al snel viral ging.

Mensen gaven commentaar op het resultaat zoals: hij besefte pas op het einde wat voor onzin hij had uitgehaald. Heeft hij een weddenschap verloren en hebben ze hem gedwongen? Ik stel me hem helemaal kaal voor met pony’s.

Bron: 9gag

daad

Vrouw wordt gearresteerd over video waarop ze ‘de daad doet’ met een hond

messenwerper

Vrouw verwezenlijkt haar levenslange droom om de assistente te zijn van een messenwerper!