in

Koppel uit vliegtuig geëscorteerd na betrapt te zijn op seks in toilet

betrapt

Een koppel dat tijdens een vlucht werd betrapt op een seksuele handeling in een vliegtuigtoilet, moest door de politie uit het vliegtuig worden begeleid.

Betrapt

Een stewardess is te zien terwijl ze de deur van het toilet opent, met daarin een man en een vrouw in ontklede toestand. Voordat het paar wordt onthuld, is er gelach te horen in de cabine. Na de scène stroomden de reacties binnen op sociale media: Ik hoop niet dat dat de piloot was. Vies. Overal pis en strontdeeltjes in een kleine ruimte lol. Ze kregen zeker een applaus toen ze naar buiten kwamen.
Luchtvaartmaatschappijen zouden er serieus over na moeten denken om een ruimte voor skyhigh sex in het vliegtuig te hebben en daar flinke kosten voor te innen.

EasyJet bevestigde dat het incident plaatsvond aan boord van een van hun vluchten en voegde eraan toe dat de politie ook op de hoogte was gebracht. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij zei: We kunnen bevestigen dat deze vlucht van Luton naar Ibiza op 8 september bij aankomst werd opgewacht door de politie vanwege het gedrag van twee passagiers aan boord. Volgens de Britse wet is het niet verboden om seks te hebben in een vliegtuig, maar wie betrapt wordt, kan volgens The Sun aangeklaagd worden volgens de Sexual Offences Act 2004. Volgens deze wet is het illegaal om seks te hebben in een toilet waartoe het publiek toegang heeft. De wet is van toepassing op elk vliegtuig dat in het Verenigd Koninkrijk is geregistreerd en er staat een maximumstraf van zes maanden gevangenisstraf en een boete op.

Bron: 9gag

voortuin

Man gearresteerd voor het stelen van de voortuin van zijn buurman

voetbalwedstrijd

Een moeder ligt onder vuur voor hoe ze haar zoon knuffelde tijdens een voetbalwedstrijd