in

Dakloze man geeft zijn leven om een gegijzelde vrouw te redden

Dakloze man geeft zijn leven om een gegijzelde vrouw te redden

Over daklozen wordt vaak negatief gesproken, maar wat we vaker hebben gezien is dat zwervers vaak toch een veel groter hart hebben dan een gemiddeld mens. Dit geldt ook voor deze dakloze man uit Brazilië en hij is een eersteklas voorbeeld van wat je verwacht van een echte superheld. In deze schokkende en hartverscheurend beelden zie je hoe hij zijn leven opoffert voor een vrouw die hij nog nooit heeft ontmoet. Wees gewaarschuwd want de beelden hierboven kunnen schokkend zijn voor sommige kijkers.

Gewapende man

De dakloze man is geïdentificeerd als Francisco Erasmo Rodrigues uit Lima heeft door zijn dappere actie deze vrouw van een gijzeling kunnen redden. Zo probeerde Francisco het gevecht aan te gaan tegen de gewapende man, Luiz Antonio da Silva, die op dat moment de vrouw gijzelde. Uiteindelijk schoot Luiz minstens twee keer in Francisco’s borst wat hem uiteindelijk het leven kostte.

De schutter, die eerder 22 jaar vast zat voor diefstal, werd kort daarna neergeschoten en verwond door de politie. Hoewel de dood van Francisco een tragisch verhaal is, heeft zijn actie er uiteindelijk voor gezorgd dat de vrouw veilig werd herenigt met haar familie. De vrouw en haar familie zullen hem dan ook altijd dankbaar zijn voor zijn opoffering.

Bron: Buzzfeednews

Beeld: YouTube Inside Edition

Blinde gozer met winnende lot vraagt vreemden of hij heeft gewonnen en dit zijn hun reacties

15 selfies die laten zien hoe ongemakkelijk het moment na seks werkelijk is