in

Extreme work-outs door vrouwen: ‘Ik kan een truck van 8391 kilo trekken’

Deze vrouwen hebben indrukwekkend gespierde lichamen en kracht. Ze laten ons zien hoe ze op extreme wijze hieraan komen.

‘Amazone’

Nicci Robinson begon haar fitness succesverhaal in 2014. “Ik was niet tevreden met mijn lichaam en had een laag zelfbeeld”, aldus de 30-jarige fitness fanaat. Na jarenlang extreem te trainen, en een strak voedingsschema te hebben, beweert Nicci nu de beste versie van zichzelf te zijn. Naast haar carrière als personal trainer heeft Nicci ook haar eigen fitness beweging die zich richt op vrouwen en het creëren van ware ‘ Amazones’.

Robinson pushte zichzelf onlangs door een vrachtwagen van meer dan achtduizend kilo te trekken. Volgens Nicci was het dé manier om haar jarenlange trainen te testen. “Mijn doel is om alle vrouwen in staat te stellen zichzelf buiten hun comfortzones te duwen en zich geweldig te voelen tijdens hun reis. Alles is mogelijk, zolang je jezelf pushed” aldus de oersterke Nicci.

@nicci_robinson Remember to leave it all in the floor and give it all you got each and every time. . Amazon Body App coming August 25th😁🔥 App will include ✅ On-Demand fitness classes ✅ Nutrition guidance for weight loss and muscle gain ✅ Niccis fitness tips to help you make this a lifestyle ✅ Live Q&A sessions . Follow @amazonbodyapp for more updates 😁 . #amazonbody #pushthrough #trainhard #dedication #motivation ♬ original sound – Nicci Robinson

Meloenen

Julia Rene kan met haar dijen een watermeloen kapot maken. Ze staat bekend als een van de vrouwen met de beste dijen in Noord-Amerika. De fitnesscoach voor vrouwen en voormalig worstelaar heeft haar dijen jarenlang tot extreem formaat getraind. Haar status van ‘dijen koningin’ heeft Julia te danken aan haar ongelooflijke prestaties op het gebied van beenkracht en haar extreme training met gewichten.

Julia begon haar fitness reis op de middelbare school door zich aan te sluiten bij het worstelteam. “Sporten is voor mij altijd vrij natuurlijk gegaan. Ik heb altijd van competitie gehouden en mezelf verbeterd door fysieke activiteit.” zegt Julia. Ze geeft aan dat de keuze voor worstelen haar wel nerveus maakte voor de reacties van haar vrienden en familie, maar liet zich hierdoor niet weerhouden om haar fitness dromen achterna te gaan. “De volledige controle hebben over mijn fysieke welzijn heeft me zoveel vertrouwen en kracht gegeven waarvan ik nooit wist dat ik het had”. aldus Julia die naast fitness coach ook eigenaresse is van ‘Buff Babe Academy’, waar ze vrouwen helpt hun innerlijke kracht te leren kennen.

@quadsssss wise words from the queen herself @_juliarene ♬ original sound – _juliarene

Sterkste vrouw van Miami

Carolyne Marquez is Miami’s ‘sterkste supervrouw’. De 25-jarige uit Puerto Rico, begon meer dan tien jaar geleden met bodybuilding en pronkt haar superheld-achtige lichaam nu in Florida Ze staat bekend als de vrouw die haar eigen Hummer van bijna 4 duizend kilo kan duwen, maar haar grootste troef zijn haar beenspieren van 63 centimeter.

Haar indrukwekkende spiermassa heeft Carolyne naar eigen zeggen vooral te danken aan haar extreme trainingsschema, eiwitrijke maaltijden en supplementen. “Ik heb nog nooit steroïden gebruikt. Het lichaam dat ik heb, droomde ik ongeveer acht jaar geleden.” Zei Carolyne nadat internettrollen haar beschuldigde van steroïde gebruik en zeiden dat ze op een man leek. “Ik was een nerd en speelde vroeger videogames, dus ik was meer een eenling. Bodybuilding heeft me gevormd tot wie ik nu ben door me te laten zien dat je kunt doen wat je wilt in het leven.” zegt Carolyne.

Mannenwereld

Aspen Vincent is een van de weinige vrouwelijke Calisthenics athletes. Eerder dit jaar deed zij mee aan Battle of the Bars waar zij in haar klasse de eerste plek behaalde. Op social media laat Aspen haar kunsten op het gebied van calisthenics en haar extreme bovenlichaam krachten zien. De jonge vrouw uit Tennessee zegt dat zij begon met trainen omdat er weinig vrouwen aan calisthenics deden en wilde laten zien dat het voor vrouwen niet onmogelijk was.

@aspen.vincent Muscle beach is a win 🤩 #femaleathlete #calisthenics #fitness ♬ original sound – 🌼tiktokmashup2022🌼 – 🔥joy TikTok mashup🔥
@aspen.vincent #AFairShotWithBlock #stronggirl #waightlifting ♬ original sound – ray

Bron: Truly

Beeld: TikTok @aspen.vincent, @quadsssss, @nicci_robinson/ Instagram @carolynefit_

Vuilnisman die sneeuwpop schopte nog steeds werkloos: ontslag doet hem nog steeds pijn!

Vuilnisman die sneeuwpop schopte nog steeds werkloos: ontslag doet hem nog steeds pijn!

Dakloze man legt uit hoe hij € 1300 per maand verdient met huur