in

Vrouw scheidt van man en stuurt $ 8000 voor nieuwe schatje

schatje
Beeld: YouTube

Een vrouw die ervan overtuigd was dat ze een romance had met Stranger Things ster Dacre Montgomery, scheidde uiteindelijk van haar man. Ze maakte bijna £8,000 voor haar nieuwe schatje over, alhoewel ze elkaar nooit hadden ontmoet.

Nieuwe schatje

McKala, uit de VS, was getrouwd toen ze voor het eerst een gesprek begon met een nieuwe man op een online forum. Ze was lid geworden van het forum om haar creatieve kant te laten zien – iets wat ze nooit gesteund voelde door haar man – en deelde een bericht waarin ze zei dat ze ‘opgewonden was om in contact te komen met collega-filmmakers’ en op zoek was naar ‘creatieve samenwerkingsmogelijkheden’. In reactie op haar bericht ontving McKala een bericht van iemand die beweerde een bekende acteur te zijn – niemand minder dan Montgomery, die Max’ oudere broer Billy speelde in de populaire Netflix-serie Stranger Things.

Hoewel ze eerst ‘achterdochtig’ was, zei McKala dat het ‘echt klikte’ tussen de twee en dat ze er langzaam van overtuigd raakte dat hij echt de Australische ster was. Montgomery’ vertelde McKala dat hij een relatie had, maar dat zijn vriendin hem ‘controleerde’, waardoor het moeilijk voor hem was om McKala persoonlijk te ontmoeten. McKala controleerde de Instagram-pagina van de acteur en realiseerde zich dat hij niets postte over zijn vriendin, Liv Pollock, dus raakte ze alleen maar meer overtuigd. Na een paar maanden chatten vertelde ‘Montgomery’ McKala dat ze moest kiezen tussen hem of haar man.

Ultimatum

“Hij gaf me een ultimatum, hij zei het is of je man, of ik,” zei McKala. “Ik zei ‘kijk, er is geen concurrentie. Je behandelt me beter’.” Ze vertelde haar man toen dat hij haar niet zichzelf liet zijn en zei dat hij moest vertrekken. “Binnen twee maanden was hij weg,” zei McKala. De verzoeken van de vermeende acteur hielden hier echter niet op, want hij beweerde dat zijn vriendin zijn bankrekeningen controleerde en vroeg McKala om financiële hulp. Ze ging akkoord en stuurde hem cadeaubonnen van $100 (£78) en $200 (£157) dollar, maar toen ze bij elkaar optelde hoeveel ze hem had gegeven, realiseerde ze zich dat het om ongeveer $10.000 (£7.800) ging.

In een poging om de waarheid over haar online relatie te achterhalen, riep McKala de hulp in van het Catfished team. Het team deed wat onderzoek naar de persoon voor wie McKala was gevallen en realiseerde zich dat hij generieke foto’s van internet had gebruikt om zich voor te doen als zijn eigen foto’s in een poging McKala te misleiden. Ze stelden vast dat hij een oplichter was en vertelden McKala: “Vanwege het feit dat deze man je zoveel dingen heeft gestuurd die afkomstig zijn van zoveel verschillende plaatsen op het internet, zijn we tot de conclusie gekomen dat je spreekt met een zogenaamde romantische oplichter. “

Hij heeft onderzoek naar je gedaan en hij verandert zichzelf in de persoon die jij wilt dat hij is en voegt er ook foto’s van Dacre Montgomery aan toe.” Hoewel ze van streek was toen ze de waarheid hoorde, redeneerde McKala dat ‘liefde je gekke, stomme, irrationele dingen laat doen’.

Bron: Ladbible

huewelijk

Vrouw vraagt scheiding aan één dag na huwelijk vanwege taart grap

geld

Jurist waarschuwt waarom je geen geld van de grond moet oprapen zonder te proberen de eigenaar te vinden