in

Vrouw onthult: “de buurvrouw houdt mijn baby de hele nacht wakker met haar seksgeluiden”

buurvrouw

Een nieuwe moeder met slaaptekort heeft onthuld hoe ze de hele nacht wakker wordt gehouden door haar buurvrouw die sekswerker is. En ze wil graag weten hoe ze haar moet vragen om te stoppen.

Mijn buurvrouw de sekswerkster

De anonieme moeder zei dat haar buurvrouw gedurende de dag verschillende mannen op bezoek heeft en dat ze vaak tot diep in de nacht luide ‘spankings’ kan horen. Ze zei dat ze niets tegen sekswerk heeft en dat ze bang is om haar buurvrouw aan te spreken omdat het lawaai te maken heeft met haar broodwinning. Maar dat zij en haar man “wanhopig op zoek zijn naar slaap”.

De moeder schreef in de podcast Life Uncut, waar Brittany Hockley en Laura Byrne haar brief voorlazen. ‘Onze buurvrouw is een sekswerker. En we hebben een pasgeborene van vier maanden, we hebben slaaptekort, zijn uitgeput, overweldigd door alles,’ zei Laura. We noemen elkaar bij de voornaam, maar we kennen haar niet zo goed. Ze heeft ons niet expliciet verteld dat ze sekswerker is, alleen dat er steeds meer mensen bij haar thuis komen en dat er overal seksgeluiden te horen zijn. Er zijn seksgeluiden op alle uren van de dag. We zijn niet preuts en hebben geen probleem met sekswerk. Het is gewoon heel erg luid. Veel spanking en veel luid gekreun.

Gezamenlijke muur

We delen een gezamenlijke muur met onze slaapkamer waar de baby bij ons slaapt. En de garage waar een deel van de actie plaatsvindt is minder dan 10 meter van ons slaapkamerraam. Dit is een probleem, want de zeldzame keren dat we kunnen slapen, worden we wakker gehouden door het lawaai. Maar het is haar werk. Dus wat kunnen we doen? Omgekeerd weet ik zeker dat een huilende baby waarschijnlijk niet het beste is voor haar bedrijf. Brittany en Laura adviseren dat het stel het feit dat ze sekswerker is moet negeren en het moet behandelen als elke buur die lawaai maakt.

‘De huilende baby’s doden ook haar vibe. En ik weet zeker dat het sexy geluid jouw vibe verpest als je probeert te slapen’ zei Brittany. Ik denk dat je het sekswerk moet vergeten. ‘Het is het feit dat er iemand thuis werkt die onaangenaam luid is, of je buurman die in een band zit en de hele dag op de drums oefent of, weet je, of DJ deck die hetzelfde probeert te doen. Ik denk dat het enige wat je hier kunt doen, behalve verhuizen, wat je waarschijnlijk niet wilt doen, is het feit wegnemen dat ze een sekswerker is.

Bron: Dailymail

KRAAKBEEN

Spaanse artieste gebruikt haar knie kraakbeen voor een heerlijke spaghetti maaltijd

Vrouw onthult: ‘Ik date een man die tien keer minder verdient dan ik en vrienden zeggen dat ik het zou moeten uitmaken omdat de relatie nooit zal werken’