in

Vader schiet ex-vriend van zijn dochter: lacht tijdens politieverhoor

Beeld: Facebook Law & Crime

Als vader wil je er alles aan doen om je dochter te beschermen. En deze vader uit Ohio is tot het uiterst gegaan! Hij heeft namelijk de ex-vriend van zijn dochter doodgeschoten. En werd uren later zenuwachtig grinnikend gezien tijdens een verhoor door de politie.

Vader schiet ex-vriend neer

Mitchell Duckro, schoot James Rayl drie keer neer toen de 22-jarige probeerde zijn huis in Sidney binnen te dringen op 31 juli. Enkele uren later na het incident lachte hij nerveus in een verhoor. Hij zei daarna: “mijn dochter heeft me niet echt dingen over jongens verteld”. Duckro’s 22-jarige dochter Allyson ging enkele jaren voor het incident uit met Rayl. Maar de twee waren 18 maanden voor Rayl onaangekondigd op de stoep verscheen uit elkaar gegaan.

Op beelden van de deurbelcamera die MailOnline in handen kreeg, is te zien hoe Duckro drie kogels door zijn voordeur schoot en Rayl dodelijk verwondde. Die van de veranda strompelde voordat hij op de oprit in elkaar zakte. In zijn politieverhoor legde Duckro uit dat de spanningen tussen Rayl en zijn dochter waren opgelopen en dat Allyson haar ex had geblokkeerd op sociale media. Volgens Duckro had Rayl de avond voor de schietpartij een voicemail achtergelaten op de telefoon van Allyson die de familie ‘in paniek bracht’.

Nerveus

Duckro vertelde de onderzoekers ook dat hij ‘nerveus’ was toen Rayl de volgende dag voor zijn deur stond. En voordat hij het vuur opende, had hij geprobeerd om hem te waarschuwen. Duckro verklaarde zijn reactie op Rayl die zich een weg naar binnen probeerde te banen: “Ik probeerde te schieten, maar mijn magazijn zat er niet in. En ik raakte in paniek… hij duwde hard en toen vuurde het pistool, ik denk drie keer.”

Later in het politieverhoor, zei Duckro tegen de agent: “Allyson vertelde me niet echt dingen, over jongens,” waarop de wetshandhaver antwoordde: “Ik begrijp dat dochters niet te veel met hun vader willen praten over dat soort dingen.” Duckro legde uit waarom hij besliste Rayl neer te schieten: “Ik merkte dat hij aan de hendels begon te schudden om te zien of ze op slot zaten en toen ging ik naar de deur. “Ik wilde zeker zijn dat hij niet met geweld binnen zou komen. Ik ben er vrij zeker van dat ik hem zei te stoppen en te vertrekken en van mijn veranda af te gaan of zoiets.” Hij ging verder: “Maar ik had mijn negen in mijn hand. En toen begon hij er met zijn schouder tegenaan te slaan, behoorlijk hard. Uiteindelijk ging hij naar binnen en toen de deur open was, schoot ik. “Ik schoot door het raamgedeelte van de deur, omdat het open was en hij binnenkwam. Ik had geen grip.” Een jury besloot Duckro niet aan te klagen voor de schietpartij.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook Law & Crime

Mormoonse moeder krijgt ultimatum: moet kiezen tussen ongekleed zijn of de kerk

Tips om een oplichter te herkennen op Marktplaats!