in

Politie op zoek naar een man die op camera betrapt is voor het stelen van een enorme dildo uit een adultshop!

Politie op zoek naar een man die op camera betrapt is voor het stelen van een enorme dildo uit een adultshop!
Beeld: YouTube @ news.com.au

De politie is op zoek naar een man die een enorme dildo stal uit een adultshop. De handelingen van de man zijn allemaal vastgelegd op camera. Diefstal is iets wat bijna dagelijks gebeurt, maar deze dief heeft toch wel iets bijzonders gestolen. Wie gaat nu in een sekswinkel en steel er een enorme dildo? Het antwoord is: de dief in kwestie.

Man betrapt op camera

Op camerabeelden is de man vastgelegd die een enorme dildo steelt uit een sekswinkel in het regionale Queensland. The Chronicle meldde dat de clip de kinky overvaller laat zien die het speeltje grijpt en er kort naar kijkt voordat hij het in zijn zak stopt. De man loopt verder door de winkel, kijkt naar de andere producten die te koop zijn en loopt daarna naar buiten. Ash, de eigenaar van Love Heart Adult Shop, ontdekte al snel dat hun ‘grootste tester’ ontbrak. “Het is een heel groot item om te stelen, ik denk door de manier waarop hij het in zijn zak stopte … het personeel zou daar niet kijken”, vertelde ze aan The Chronicle.

Beeld: YouTube @
news.com.au

Steelt enorme dildo uit adultshop

Een van de redenen waarom de man de dildo meenam, is omdat hij zich misschien gericht heeft op de prijs. De dildo heeft namelijk een waarde van € 184.00. De eigenaar van de shop gaf aan dat het een beetje te veel voor nieuwe klanten kan zijn, als ze een adultshop binnen lopen. Maar de diefstal van de man had niets te maken met ongemak. Ash is blij dat de handelingen van de dief vanuit verschillende hoeken is vastgelegd. De politie heeft nu een onderzoek ingesteld en het ligt in de bedoeling dat de dief binnen afzienbare tijd wordt gepakt. Als hij slim is zal hij zichzelf aanmelden bij de dichtstbijzijnde politie bureau.

Bron: ladbible.com

strand foto

Schokkend detail op foto van strand in Melbourne zorgt voor grote onrust

Dezelfde partner

Eeneiige tweeling probeert tegelijkertijd zwanger te worden van dezelfde partner