in

Vrouw verbijstert internet na onthulling dat zij en haar man elke nacht aan verschillende kanten van het bed slapen

kanten
Beeld: Instagram & TikTok

Een vrouw heeft het internet met stomheid geslagen nadat ze onthulde dat zij en haar man elke nacht aan verschillende kanten van het bed slapen.

Slapen aan verschillende kanten van bed

Angelina Murphy, uit Los Angeles, heeft een schare van meer dan 688.000 gebruikers op TikTok opgebouwd dankzij haar regelmatige inkijkjes in haar huisrenovaties. Maar de huis verbeteringsgoeroe heeft onlangs voor opschudding gezorgd nadat ze haar wel heel ongebruikelijke slaapindeling onthulde. In de clip, die tot nu toe al meer dan een miljoen keer is bekeken, is Angelina zittend op het bed te zien, terwijl ze tegen de camera praat. We hebben geen vaste kant van het bed waar we op slapen,” zegt ze. Vannacht sliep ik aan die kant en de nacht ervoor – twee of drie nachten achter elkaar – sliep ik aan deze kant. Er wordt nooit over gesproken, we kiezen gewoon willekeurig een kant als we gaan slapen en telkens als dit ter sprake komt, doen mensen alsof dat het gekste is wat ze ooit hebben gehoord.

Angelina zei dat zij en Skylar, die al bijna 11 jaar samen zijn en in april in het huwelijksbootje stapten, ‘gewoon nooit een kant van het bed hebben gekozen’. Vervolgens vroeg ze haar fans om hun eigen gedachten over de kwestie te delen – en ze hielden zich niet in. Een van hen schreef: ‘Hoe leef je je leven zo wild. Dat zou ik nooit kunnen. Een ander voegde eraan toe: ‘Ik denk dat ik nog meer verbaasd ben dat jullie elkaar gevonden hebben en hier allebei oké mee zijn.’ En een derde zei simpelweg: ‘Ik kan dit soort anarchie niet aan.

@renovatingourhome Okay I really need to know if we are alone in this— do you randomly pick which side of the bed you are going to sleep on or do you sleep on the same side every single night? #bedroom #sleeptok ♬ nintendo wii (mii channel) song – julie on the internet

Vervolgclip

De reacties bleven aanhouden en Angelina besloot een vervolgclip te plaatsen om een aantal vragen te beantwoorden. Ze zei dat er ‘nauwelijks iets’ in de nachtkastjes lag en dat ze allebei precies dezelfde telefoonopladers hebben. De social media-ster vervolgde: ‘Al onze lotions, huidverzorging, routinespullen voor het slapengaan – dat ligt allemaal ergens anders. Het is niet in de buurt van ons bed… Dus het maakt niet uit aan welke kant we slapen, we hebben alles wat we nodig hebben. zse4z#EdAngelina, die zei dat ze bijna 500 volgers verloor nadat ze de bekentenis had gedaan, besloot: ‘Ik wist niet dat het zo controversieel was’.

Maar professor in de sociologie Pepper Schwartz vertelde Insider dat de regeling wel eens een goed idee zou kunnen zijn. Ze vertelde de krant: “Ik denk dat ze bevrijd zijn van een soort bezitterigheid over orde die de meesten van ons hebben, en het maakt hun leven een stuk flexibeler… Het feit dat deze mensen nooit hebben besloten: “Oké, dit is de manier waarop we ons leven samen inrichten”, maakt mensen nerveus omdat het de hele manier waarop iedereen een koppelleven creëert in twijfel trekt.

Bron: Dailymail

luidruchtige

Vrouw klaagt bij hotel over jong stel dat luidruchtige liefde bedreef in de kamer ernaast

gaten

Vrouw onthult: “Ik prikte gaten in de condooms van mijn ouders en het leidde tot de geboorte van mijn zusje”