in

Vrouw die ongepast poseert in Disneyland wordt bekritiseerd voor ‘cringe’ video

cringe video

Een vrouw is op Instagram bekritiseerd voor het filmen van een video, terwijl ze haar borsten op en neer laat wiebelen voor de camera.

Cringe video

De video werd op Instagram geplaatst door @blancacayatra en werd al snel opgepikt door Influencers in the Wild. Het is namelijk een account dat grappen maakt over contentmakers vanwege hun “aandachtzoekende” gedrag. In de clip wordt een vrouw met een paar Mickey Mouse-oren, een rood en grijs spaghettibandvest en een legging gefilmd met een telefoon door een man. De man staat op een brug bij een waterattractie en loopt naar de vrouw die aandachtig staat te filmen. Ze schokt haar lichaam opzettelijk op en neer waardoor haar borsten stuiteren en wiebelen voor de camera. De man laat haar vervolgens de resultaten zien op de telefoon. Hoewel het onduidelijk is of de vrouw een influencer of model is, waren gebruikers van sociale media woedend over haar acties op de “gelukkigste plek op aarde” – en verscheurden haar in de commentaren. De geüploade clip kreeg ook meer dan 120.000 likes.

Rachel Quest schreef: “Ja, laten we gewoon NSFW [Not Safe For Work] filmen in een pretpark voor kinderen. De perversie is gewoon walgelijk.” Een ander antwoordde: “Er zijn letterlijk overal kinderen op deze plek, what the f**k man!” Een derde merkte op: “Disney verpesten met je grove gedrag. Dit is zo cringe.” Terwijl een ander zei dat het “weerzinwekkend” was. Een vrouw zei: “Ik zweer het, volwassenen zoals deze die naar een pretpark gaan dat in de eerste plaats voor kinderen bedoeld is en dit soort dingen doen, hebben iets inherent mis met hen.” Een ander zei dat zulk gedrag beperkt zou moeten blijven tot locaties voor 18-plussers en weer een ander zei dat de maatschappij “de schaamte terug zou moeten brengen”.

@blancaayatra Omg shes having so much fun at disney!! ✨ #disneyland #fyp ♬ Nothing Can Stop Us Now – Kyle Allen Music

Stuiterende borsten

Niet iedereen was echter zo boos op de vrouw. Eén persoon vroeg waarom “stuiterende borsten” een “perversie” was. Een andere vrouw zei: “Ze is letterlijk gewoon aan het stuiteren.” Terwijl een man opmerkte: “DDD’s hebben nooit een reden nodig.”

Een ander schreef: “Eerlijk gezegd wil ik met ze rondhangen, ze zien er leuk uit.” En een ander zei: “Verdien dat geld meid”. Eén vrouw gaf zelfs commentaar: “Ik kan niet met een gerust hart zeggen dat ik nooit een keer of twee met deze leuke tassen heb gestuiterd in het magische koninkrijk. Maar ik zou niet dood gevonden worden als ik minioren zou dragen buiten, in het openbaar, als een VOLWASSENE.”

Het is ook niet de eerste keer dat iemand wordt aangeklaagd voor ongepast gedrag in een Disney park. Influencer Emilia Wong werd bekritiseerd omdat ze haar borsten liet zien in het pretpark.Maar ze houdt vol dat het een “sociaal experiment” was. De social media ster uit Hong Kong liet haar tepels zien tijdens een tripje naar Disneyland. Emilia plaatste een foto van zichzelf op Instagram, @emiliawyk.censored. Waarop ze pronkte met haar schaarse outfit van een lichtpaars vest en een doorschijnend kanten lingeriebody.

Bron: Dailystar

passagiers op luchthaven

Vrouw zonder kleren schokt passagiers op luchthaven door ‘niets te dragen vanaf haar middel’

Handelaar vervalst zijn eigen ontvoering om affaire met een andere vrouw te verbergen voor zijn partner

Handelaar vervalst zijn eigen ontvoering om affaire met een andere vrouw te verbergen voor zijn partner